Kies in het menu de eerste letter van het door u gewenste onderwerp:
(Mist u een onderwerp laat het ons dan svp weten via het contactformulier)

fallback-no-image-125433

Unieke workshop non-verbale communicatieDeze zeer succesvolle en interactieve workshop zet non-verbale communicatie in een ander daglicht! Leuk, ludiek en leerzaam. Geschikt voor alle lagen van het bedrijfsleven, overheden, en voor culturele, dienstverlenende en onderwijs instellingen.Ook in het kader van teambuilding prima referenties. Bekijk de video!

Bezoek website Meer details Met video

WorkshopsGerelateerde kwaliteitslinks, informatie, fotos, video's, social media links en telefoonnummers over workshops

1,469 resultaten gevonden.

workshop-communicatie-teambuilding-35

Unieke workshop non-verbale communicatieDeze zeer succesvolle en interactieve workshop zet non-verbale communicatie in een ander daglicht! Leuk, ludiek en leerzaam. Geschikt voor alle lagen van het bedrijfsleven, overheden, en voor culturele, dienstverlenende en onderwijs instellingen.Ook in het kader van teambuilding prima referenties. Bekijk de video!

Meer details Met video

 -> Unieke workshop nonverbale communicatie


  
           
 073- 521 99 96

Sportlaan 7 5242 CN Rosmalen

CIMG2325-300x225.jpg-50068

Uniek Sieraad - Workshops EdelsmedenDOE IETS UNIEKS, KOM EDELSMEDEN! Wij geven met plezier en enthousiasme workshops aan iedereen die zelf een zilveren (of gouden) sieraad wil maken. Je krijgt je eigen werkbank met professioneel gereedschap in ons gezellige atelier. Je voert alle werkzaamheden zoals zagen, schuren, vijlen, polijsten, hameren en afwerken zo veel mogelijk zelf uit. Je maakt zelf - onder deskundige begeleiding - een zilveren sieraad, bijv. een ring, hanger, broche of armband. Van ons krijg je uiteraard uitleg en begeleiding. En natuurlijk zorgen we voor koffie, thee, fris en iets lekkers erbij. Een leuk idee voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, moeder- en dochter uitjes, vriendinnendagen etc. DATA: De workshops worden dagelijks gegeven. Ook individuele deelnemers en kleine groepjes zijn van harte welkom! LOCATIE: ons gezellige atelier aan het water in Reeuwijk. Wij beschikken over een mobiel atelier en kunnen voor groepen v.a. 10 personen ook op locatie komen. CONTACTINFORMATIE: Uniek Sieraad, 't Kerkestuk 95, 2811BE Reeuwijk. Tel. 06-19610979. info@unieksieraad.nl, www.unieksieraad.nl www.facebook.com/unieksieraad

Meer details Met video

 -> 


  
   
 +31619610979


Categorie / subcategorie navigatie: Workshops »

Zon op je padDe kleuren van de regenboog! Al jaren is het tekenen van een mandala mijn grote hobby. Graag wil ik dit plezier doorgeven aan anderen in mijn workshops voor volwassenen. In de kinderworkshops wil ik kinderen alle kleuren van de regenboog meegeven.

Meer details
 


Categorie / subcategorie navigatie: Workshops »
Eikelaar 127, 5721 DG asten

Zandstorm: creatief atelierCreatieve workshops voor particulieren of bedrijven (teambuilding). Onze specialisaties: Art Clay Silver, HotPot, glasfusing, zilverklei, Powertex, juwelen, glaskralen

Meer details
  
               
 

96107_YT_thumbnail.jpg-96107

De TapasworkshopVoor de leukste tapasworkshop op locatie. Heerlijke tapas maken en eten. Voor lunch of diner, warm of koud. Vanaf 30 euro per persoon.

Meer details Met video

 -> www.detapasworkshop.nl , de leukste tapas workshops op locatie!


   
 

Schilderworkshops.nlCreatieve workshops en complete arrangementen voor uw bedrijfuitje, groepsuitje of zomaar een creatief feestje worden door Atelier de Pleijsterplaats met groot enthousiasme voor u verzorgd.

Meer details
 

Den Haag

Workshops in FrankrijkAktief of creatief op vakantie? Vindt hiier je cursus of workshop in Frankrijk zangweken, creatieve vakantie, persoonlijke ontwikkeling, Wellness

Meer details
  
       
 

Kunstenares Truus van DalsemOp ons landgoed le Pagnon, in de Dordogne, volgt u een workshop schilderen of keramiek bij kunstenares Truus van Dalsem. U verblijft in een van onze gites, stacaravan, of u komt met uw eigen tent op onze kleine en rustige camping. Culinair arrangement mogelijk

Meer details Met video

 -> videoMdM


 0033 53528680

St.Mesmin

Hanny Holdijk Artist. Beeldend kunstenaar Hanny Holdijk uit Enschede, met atelier aan huis.Hanny Holdijk, beeldend kunstenaar uit Enschede. Workshops, schilderlessen en tekenlessen. Kunstenaar met eigen atelier

Meer details
 

ClinchVuur-7

Clinch, Professional acro - pyromaniacsClinch Circustheater speelt komische acrobatiek en jongleer acts, doet animaties met nostalgische kijkdozen, geeft spectaculaire vuur shows en verzorgt circus workshops voor o.a. theaters, circus, scholen, bedrijven, festivals en beurzen.

Meer details
  
   
 

CIMG2325-300x225.jpg-401114

Uniek Sieraad - Workshops EdelsmedenDOE IETS UNIEKS, KOM EDELSMEDEN! Wij geven met plezier en enthousiasme workshops aan iedereen die zelf een zilveren (of gouden) sieraad wil maken. Je krijgt je eigen werkbank met professioneel gereedschap in ons gezellige atelier. Je voert alle werkzaamheden zoals zagen, schuren, vijlen, polijsten, hameren en afwerken zo veel mogelijk zelf uit. Je maakt zelf - onder deskundige begeleiding - een zilveren sieraad, bijv. een ring, hanger, broche of armband. Van ons krijg je uiteraard uitleg en begeleiding. En natuurlijk zorgen we voor koffie, thee, fris en iets lekkers erbij. Een leuk idee voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, moeder- en dochter uitjes, vriendinnendagen etc. DATA: De workshops worden dagelijks gegeven. Ook individuele deelnemers en kleine groepjes zijn van harte welkom! LOCATIE: ons gezellige atelier aan het water in Reeuwijk. Wij beschikken over een mobiel atelier en kunnen voor groepen v.a. 10 personen ook op locatie komen. CONTACTINFORMATIE: Uniek Sieraad, ''t Kerkestuk 95, 2811BE Reeuwijk. Tel. 06-19610979. info@unieksieraad.nl, www.unieksieraad.nl www.facebook.com/unieksieraad workshop edelsmeden

Meer details Met video

 -> 


  
   
 +31619610979

Athena KeramiekPottenbakkerij Maarssen, cursussen en workshops

Meer details
 0346 564104

Maarssen, Nederland

Eerste Hulp vereniging StabielVoor cursussen, workshops en maatwerk.

Meer details
  
   
 06 21106389

Terneuzen, Nederland

Rustic.nlOnze praktijk is een plek waar je terecht kunt voor o. a. hypno- en regressietherapieën, massages, workshops en trainingen.

Meer details
 077 3074626

Egchel, Nederland

MFF_2016-300x225.jpeg-401142

Mystical Fantasy Fair 30 juni, 1 & 2 juli 2017Het idee van dit festival is dat we een combi maken van spirituele/paranormale, Keltische, Middeleeuwse, Sjamanistische activiteiten en sferen. De intentie van waaruit we dit festival organiseren is voor ons nog steeds hetzelfde, een mooi, fijn, gezellig, leuk, inspirerend, krachtgevend, bijzonder, uniek en liefdevol festival neerzetten. We hebben voor deze Mystical Fantasy Fair een prachtige locatie in Heeswijk Dinther. Dat is voor ons namelijk van wezenlijk belang als we ergens een Fair gaan organiseren. De locatie bevat een groot en mooi terrein met verschillende velden, met veel groen en goede faciliteiten en mogelijkheden. Precies de plek voor ons om de Fair te organiseren. Het is een festival worden waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, waar je deel kunt nemen aan diverse workshops, waar je 1 of meerdere dagen kunt relaxen, waar muziek en dans zal zijn, waar ook gedacht is aan leuke activiteiten voor kids, waar je lekker wat kunt eten en drinken tussen de workshops door, waar je 1 dag kunt doorbrengen maar ook meerdere dagen doordat je kunt overnachten, waar je je eigen muziekinstrument kunt meebrengen om met anderen muziek te maken bij het kampvuur, dit alles en nog veel en veel meer.

Meer details Met video

 -> Mystical Fantasy Fair 2010


  
       
 0630330429

InToMission, de plek voor crossculturele trainingen en begeleidingIntomission is een organistie die zich richt op het begeleiden van zendelingen in het gehele traject van uitzendingen, voorbereiding tot re-entry. Daarnaast organiseert intomission cursussen en workshops op crosscultureel gebied.

Meer details
  
           
 06 20570180

Barneveld, Nederland

128397_YT_thumbnail.jpg-401238

Cupcakes en Taarten Workshops KaatsheuvelWorkshops cupcakes en taarten maken in Kaatsheuvel, Waalwijk, Dongen en Tilburg. Ook voor taartbestellingen ben je hier aan het juiste adres!

Meer details Met video

 -> Cupcakes Party Kaatsheuvel


 

Kaatsheuvel, Nederland

ef1d483fe6-300x300.jpeg-401332

Zon op je padVoor kinderen organiseer ik workshops tekenen, waarin ze met verschillende technieken en materialen hun eigen creativiteit ontdekken en vergroten. Ook geeft ik workshops mandalatekenen voor volwassenen en kinderen. mandala

Meer details
 

Eikelaar 127, 5721 DG Asten

Cocktail worldPeet Warmerdam vm. four time's Dutch cocktail kampioen voor cocktail catering, event, workshop, party op locatie.

Meer details
  
       
 

De BoventoonDe Boventoon biedt organisaties en particulieren coaching, workshops, presentaties, poëzie, teksten en columns op het gebied van (levens-)loopbaanvragen, problemen op het werk, reïntegratie, omgaan met een chronische ziekte. Een creatieve, interactieve werkwijze staat centraal. Tevens bemiddelt de Boventoon bij aankoop van spirituele kunst.

Meer details
 

Klaproos 64 , Driebergen