Kies in het menu de eerste letter van het door u gewenste onderwerp:
(Mist u een onderwerp laat het ons dan svp weten via het contactformulier)

fallback-no-image-125433

Zeilen met Rederij VooruitAl sinds 1968 een begrip in Friesland e.o. Rederij Vooruit, waar zeilen als pure beleving tot zijn recht komt. Met een groep zeilen op de Waddenzee, het IJsselmeer of de Friese meren. Zowel voor familie, vrienden én bedrijven of vrijgezellenfeesten.

Bezoek website Meer details Met video

WaddenzeeGerelateerde kwaliteitslinks, informatie, fotos, video's, social media links en telefoonnummers over waddenzee

111 resultaten gevonden.

DSC_0186-Version-3-300x201.jpg-43118

Zeilen met Rederij VooruitAl sinds 1968 een begrip in Friesland e.o. Rederij Vooruit, waar zeilen als pure beleving tot zijn recht komt. Met een groep zeilen op de Waddenzee, het IJsselmeer of de Friese meren. Zowel voor familie, vrienden én bedrijven of vrijgezellenfeesten.

Meer details Met video

 -> Rederij Vooruit - Waar zeilen als pure beleving tot zijn recht komt (zonder voice over)


  
               
 088 7333 745


Categorie / subcategorie navigatie: Waddenzee »
Rozengracht 31, Harlingen

43567_YT_thumbnail.jpg-43567

Hotel Ameland - Hotel AmelandHotel Ameland is een 3 - sterren hotel, centraal gelegen tussen het dorp Nes (10 minuten lopen) en het brede Noordzee - strand (10. . .

Meer details Met video

 -> Hotel Ameland


  
       
 0519 542150

Strandweg 48, Nes

Texel TV : Bekijk on line videos van dit waddeneilandTexel vakantie tv biedt informatie met video over Texelse accommodaties, activiteiten, evenementen, excursies, musea, de unieke natuur en de bijzondere dorpen met de geschiedenis hiervan.

Meer details Met video

 -> Strandhotel Noordzee


 

43572_YT_thumbnail.jpg-43572

VVV Terschelling vakantie huisjes, hotels, evenementen.Uw vakantie in huisjes, hotels, campings en appartementen. Zoek en boek uw evenementen en activiteiten op Terschelling

Meer details Met video

 -> Wende Snijders Uniek en Live op Terschelling


  
           
 

46396_YT_thumbnail.jpg-46396

De Nederlandse WaddeneilandenWaddeneiland | Allerlei informatie over de Nederlandse Waddeneilanden; Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met links naar de websites van de desbetreffende VVV kantoren

Meer details Met video

 -> Genieten op de Wadden


  
       
 

46405_YT_thumbnail.jpg-46405

Reddingsbrigade NederlandReddingsbrigade Nederland (Koninklijke Nederlandse Bond tot het Redden van Drenkelingen), bestaat uit ruim 172 reddingsbrigades, 24.000 leden en zo'n 5.000 reddingsbrigadevrijwilligers als actieve hulpverleners in Nederland.

Meer details Met video

 -> kitesurfer reddingsbrigade instructiefilm


  
       
 

Rederij DoeksenRederij Doeksen te Harlingen verzorgt uw overtocht naar de waddeneilanden Terschelling en Vlieland. Ook voor verhuur aan groepen

Meer details Met video

 -> Rondleiding door de machinekamer van het ms Friesland


  
               
 

Denmark VisitDenmarkWelcome to the official Denmark travel guide and tourism information guide to Denmark with links to hotels in Denmark, restaurants, maps, pictures and more inspiration for your holiday in Denmark.

Meer details Met video

 -> Bjarke Ingels on his favorite architecture in Copenhagen


                   
 

Terschelling StaatsbosbeheerErvaar het eilandgevoel op Terschelling, het Waddeneiland dat voor 80 procent uit natuur bestaat met meer dan 200 km aan onverharde wandelpaden.

Meer details Met video

 -> Terschellling door de ogen van de boswachter


  
               
 

Vlieland InformatieVolledige informatie van het waddeneiland Vlieland

Meer details
 

Eilandhoppen op de WaddenzeeEilandhoppen op de Waddenzee: een unieke cruise per authentieke klipper langs en over de Waddeneilanden. Een 8-daagse ontdekkingsreis door het mooiste natuurgbied van Nederland

Meer details
 

46423_YT_thumbnail.jpg-46423

Actief op TexelZandbank Texel is een TueV gecertificeerd outdoorbedrijf, gevestigd op het schitterende waddeneiland Texel, welke sterk is gericht op de zakelijke markt en organisatie onvergetelijke, sportieve outdoor bedrijfsevenementen, management- . . .

Meer details Met video

 -> Zandbank Texel Suppen winter 2012


  
       
 

46428_YT_thumbnail.jpg-46428

Watersportverbond.nlHet Watersportverbond komt op voor de belangen van alle watersporters in Nederland. In totaal zijn er zo'n 500 verenigingen aangesloten met allerlei soorten watersporters (zeilers, motorbootvaarders, surfers etc). Het aantal leden van die 500 vereni

Meer details Met video

 -> WK RC Zeilen Reeuwijk


  
       
 

Groepsuitje zeilen? Familieuitje, vriendenuitje of op stap met de vereniging. Zeilschip MarsGroepsuitje zeilen? Familieuitje, vriendenuitje voor een ontspannen zeiltocht, zeilvakantie of zeilweekend naar de Waddeneilanden of IJsselmeer!

Meer details
  
       
 0031 (0)50 3142159 / 0031 (0)6 53456464

Westersingel 51 9718 CG Groningen

Quo Vadis Charters / Zeiltochten in de wijde omgeving van Nederland en veel verder.Quo Vadis Charters / Zeiltochten in de wijde omgeving van Nederland en veel verder - Welkom aan boord! / Sail Dutch in the wide area of the Netherlands and far beyond - Welcome aboard!/ Segeltörns in der weiten Umgebung von Holland . . .

Meer details
 

Schiermonnikoog, de mooiste plekjesWaarop u 24 uur per dag online kunt reserveren voor een accommodatie op de mooiste plekjes van Schiermonnikoog. De bungalow Lytje Rún, recreatiewoningen Zeezicht, Sepia of Strandappartementen Noderstraun

Meer details
 

Fotograaf Ameland Jantina Scheltema Trouwfotograaf FrieslandFotografie Ameland in Friesland Jantina Scheltema. Trouwfotografie, creatief en spontaan, portret, reisfotografie, waterfotografie. Ook in europa!

Meer details
 0519 543376

Nes Ameland, Nederland

InterWad - ICTU, LeeuwardenDe Waddenzee is een zeer bijzonder gebied, met een uniek landschap en uitzonderlijk rijk aan natuur. In deze waddennatuur leven planten en dieren naast elkaar en van elkaar. De Waddenzee wordt internationaal erkend als een uniek natuurgebied . . .

Meer details
   
 

Leeuwarden, Nederland

Zeemeeuw zeilreizenEen heerlijk weekendje weg op dit schip van de zeilvloot of gewoon een dagje zeilen op de waddenzee of het ijsselmeer

Meer details
  
       
 +31 (0)6 51 45 60 70