Kies in het menu de eerste letter van het door u gewenste onderwerp:
(Mist u een onderwerp laat het ons dan svp weten via het contactformulier)

fallback-no-image-125433

Maatwerk sta-op fauteuils van LeefcomfortOmdat maatwerk sta-op fauteuils een zegen voor uw lijf zijn, u draagt toch ook geen maatje 38 (of meer) als uw maat 36 is? En niet duurder dan standaard.

Bezoek website Meer details Met video

Sta-op-fauteuilsGerelateerde kwaliteitslinks, informatie, fotos, video's, social media links en telefoonnummers over sta-op-fauteuils

64 resultaten gevonden.

maatwerk-sta-op-stoel-aafke-sta-op-stand-bruin-leder

Maatwerk sta-op fauteuils van LeefcomfortOmdat maatwerk sta-op fauteuils een zegen voor uw lijf zijn, u draagt toch ook geen maatje 38 (of meer) als uw maat 36 is? En niet duurder dan standaard.

Meer details Met video

 -> leefcomfort


  
               
 033-489 33 89

Drs. W. van Royenstraat 1 Hoevelaken

Sta op stoel blauwSta op stoel blauw. De EasyLiving sta - op stoel is geschikt voor mensen die hulp nodig hebben bij het opstaan. Naast de sta - op functie is het mogelijk de stoel in een heerlijk comfortabele ligstand te verstellen. De beensteun zorgt voor e. . .

Meer details
 

Sta - op stoel Well - FairMoeite met opstaan? Kost het opstaan veel energie en kracht? Laat uw eigen maatwerk relaxfauteuil maken met een sta - op systeem

Meer details
  
           
 

Staop Stoelen Sta op stoel Sta - op fauteuil Relax sta op stoel Staopstoel Sta - op relaxStaop Stoelen Sta op stoel Sta - op fauteuil Relax sta op stoel Staopstoel. Goedkope en hoogwaardige Sta op Stoelen

Meer details
 

Sta - op stoel huren, een sta - op stoel in nieuwstaat vanaf €40, - per maand.Huur een sta - op stoel in nieuwstaat. Een volledig aangepaste stoel draagt bij aan uw comfort en gezondheid. Onze ervaren fysiotherapeut komt de fauteuil volledig op maat afstellen. Vergroot uw veiligheid en vertrouwen met investering van € 40, - per maand. Dit is onze speciale oud en nieuw actie.

Meer details Met video

 -> Uw sta op stoel wordt op maat gemaakt met onze meetstoel. De fitform sta op stoel op maat!


  
   
 

Sta op sta - op stoel opsta opstastoel fauteuil - A18 Sta - op stoelenSta - op opsta stoelen, zgan, tweedehands met garantie, Passing in showroom of thuis. A18 is gespecialiseerd in z.g.a.n. sta - op stoelen, maar alleen de 2 topmerken Fitform en Doge. Prijsklasse € 350 - 800. Ook inkoop, onderhoud en reparatie. Op onze website

Meer details
 

Sta - op Stoelen van Prominent Stoelen en banken ProminentAl onze sta - op stoelen zijn van topkwaliteit en bieden door maatwerk een ongekend zitcomfort. Ontworpen in samenwerking met ergo - en fysiotherapeuten.

Meer details
  
           
 

Sta - op Fauteuils - Scootmobiel, rolstoel, of rollator ?Bent u op zoek naar een comfortabele scootmobiel, lichtgewicht rolstoel of lichtgewicht rollator? 7 dagen per week bent u van harte welkom in Amersfoort

Meer details
 

Op zoek naar een Sta Op Stoel?Bij ons in de showroom vindt stoelen van de hoogste kwaliteit. Kom langs in onze showroom. Een demonstratie bij u thuis kan ook.

Meer details
  
   
 

Sta - op Fauteuils Woonboulevard Poortvliet XXL
Meer details
  
                   
 

Heerlijk relaxt zitten met een sta - op stoel van senZupKom tot rust in een sta - op stoel van senZup. Onze sta - op stoelen geven u maximale ondersteuning en zijn gemaakt van de beste materialen.

Meer details
  
       
 

Relaxfauteuil Sta - Op Fauteuil Fauteuil Smart Seats and SofasFauteuil met Sta - Op functie en relaxelementen. Het voordelige model Smart is verkrijgbaar in stof, leer en kunstleer en in diverse kleuren. Seats and Sofas.

Meer details Met video

 -> 


  
           
 

Sta - op fauteuils WoonsquareWoonsquare sta - op fauteuils voor iedereen die moeite heeft om uit z'n stoel te komen. Kom langs en ervaar het gemak!

Meer details
  
       
 

Sta - op - fauteuils Raaijen Interieurs De Bilt .htmSta - op - fauteuils, ergonomisch zitten en hulp bij het opstaan, met een sta - op - stoel heeft u minder kans op vallen. Actie - fauteuil model Utrecht nu met gratis opstahulp.

Meer details
 

BNR Zorgcomfort - Sta op stoelenBNR Zorgcomfort - Dankzij onze jarenlange ervaring in deze specifieke branche, zijn wij dé fauteuilspecialist waar u naar op zoekt bent!

Meer details
  
       
 

Reco+ sta - op - stoelenOntdek nu ook onze betrouwbare RECO+ sta - op - stoelen! Omdat Fitform Vario - stoelen zijn ontworpen voor intensief gebruik en een lange levensduur hebben, is het verantwoord om de stoel en/of de materialen waaruit de stoel is opgebouwd, opnieuw te gebruiken.

Meer details Met video

 -> Zorgdrager A1 Top-occasions


   
 

Sta op stoel kopen? Sta op stoelen op maat Zorgcomfort DeventerBezoek onze winkel in Deventer en probeer verschillende sta op stoelen. Een bezoek aan huis is mogelijk, bel 0570 - 605162. Altijd een eerlijk advies.

Meer details