Kies in het menu de eerste letter van het door u gewenste onderwerp:
(Mist u een onderwerp laat het ons dan svp weten via het contactformulier)

Deze advertentieruimte is nog vrij en exclusief beschikbaar voor 1 klant !
Aktieprijs € 25,= / € 50,= (complete categorie exclusief) voor 1 jaar
(voor meer informatie: adverteren@opzijnbest.nl )

Hier kunt u enkele voorbeelden zien van reeds bestelde
exclusieve zoekwoorden:
amsterdam , zwembad , lodgetent , outplacement bureau Amsterdam , relatiedagen ,
of b.v. exclusieve rubrieken:
tuinartikelen , visualisatie , hoog-laag-bedden , bootverhuur , haptotherapie ,
Bekijk hier het complete voorbeeld overzicht

QigongGerelateerde kwaliteitslinks, informatie, fotos, video's, social media links en telefoonnummers over qigong

83 resultaten gevonden.

Qigong, Patricia Walstein 9789000310616 BoekenQigong Paperback. Je kunt ontspannen en vitaal van het leven genieten door anders met je energie om te gaan. De Chinezen doen het al eeuwen, maar hoe doen ze dat? In klare taal bespreekt Patricia van Walstijn in dit prachtige boek hoe je. . .

Meer details
 

Vol - ledig.nlVol-ledig biedt aan taijiquan, qigong, meditatie, buqi-healing, koken volgens de vijf elementen en een lezing over de Chinese kernbegrippen yin en yang en over de vijf elementen

Meer details
 030 2341912

Zeist, Nederland

CNGOCNGO biedt wekelijks ruim 40 lessen in o. a. taijiquan, qigong, kung fu en yoga. Tevens opleidingscentrum voor de BOCAM en Medische Basiskennis.

Meer details
  
   
 

Nei Gong Center for Health and WellnessThe health maintenance system of the Nei Gong Center for Health and Wellness consists of specific exercises and healing methods that are found in the Traditional Chinese Medicine (TCM), Qigong and the Chinese Internal Martial Arts

Meer details
  
               
 

Voetreflexologie en Chi Neng QigongPraktijk voor reflexzonetherapie en Chi Neng Qigong. Voel je fysiek en psychisch / emotioneel beter en in balans De Vuurvlinder - Groningen, Drenthe en Rolde

Meer details
  
           
 0592 248077

Rolde, Nederland

Tai Chi Choice, EnschedeTai Chi en Qigong voor particulier en bedrijf

Meer details
 

Enschede, Nederland

179703_YT_thumbnail.jpg-397080

Taichiweb. orgTai chi & Qigongschool Balans organiseert lessen en een opleiding in de Noordkop te Schagen (Lutjewinkel) en Beverwijk (Wijk aan Zee), Tai chi, qigong en meditatie, workshops voor het bedrijfsleven en zomercursussen voor . . .

Meer details Met video

 -> Tai chi 5 elementen


 

Schagen, Nederland

Nobel Acupunctuur Kruidengeneeskunde Qigong, EnschedeMijn werkwijze is volgens de Tradtionele Chinese Geneesmethode (TCG) ook wel Traditional Chinese Medicine (TCM) genoemd.

Meer details
 053 476 30 28

Enschede, Nederland

Tai Chi Chuan - De RuimteCentrum voor Tai Chi Chuan, Qigong, Nangpee Yoga, Meditatie en Klanktherapie. Voor iedereen die zijn/haar gezondheid wil behouden en verbeteren, ongeacht leeftijd of conditie!

Meer details Met video

 -> De Ruimte


 

Zwijndrecht, Nederland

Qigong,Spirituele vakanties en weekends in klooster, Meditatie en Qigong,Laoshan,Tai Chi en Qigong,Qigong en spirituele Reizen,Qigong en Natuur,Qigong in Ibiza, Oostenrijk, Klooster weekendsLaoShan Lebensplege Wandelen Meditatie Tai Chi QiGong (Chi Kung) in prachtige kloosters in onbedorven natuur: Vakanties met een extra dimensie! Gezondheid, spiritualiteit, ontmoeting, tot rust komen en genezen, bergwandelen en natuurbeleving, ook voor 50 plus. Eilanden met zon, zee, strand: Middelllandse zee. Bergen met bloemenalmen, watervallen en schitterende bossen: de Alpen.

Meer details
 

Shaolin qigong (Chi Kung) Amsterdam Smooth ReliefShaolin qigong (Chi Kung) of medische qigong is een bewegingsvorm uit China gebaseerd op Traditional Chinese Medicine (TCM) ontwikkelt door Shaolin monniken

Meer details
  
               
 06 25630276

Leidsestraat 106-108 2hg , 1017 PG Amsterdam

Shiatsu Massage Qigong in Amersfoort - Weg van Hara, praktijk voor Shiatsu, Massage en QigongWeg van Hara, praktijk voor Shiatsu, Massage en Qigong

Meer details
  
                   
 

Van der poelstraat 9d, Rotterdam

Stoelmassage Simone Elschot, Shiatsu, Michiko Healing Enschede Shiatsu stoelmassagePraktijk voor Shiatsu, Stoelmassage, Watsjigong, Do - in Yoga en Tai Chi/Qigong te Enschede

Meer details
  
       
 

Rust en Bezinning - HomeRust en Bezinning voor stilte meditatie en begeleid mediteren in Ede. Heb je behoefte aan rust en bezinning? Zou je graag wat meer in contact met jezelf en je omgeving willen leven? Heb je het gevoel dat opmerkzaamheid, balans en een verfijnder bewustzijn goed voor je zouden kunnen zijn? Er is een weg die we kunnen gaan om beter tot rust te komen. Een weg om de rust in onszelf aan te boren, zodat inzicht en balans ons leven kunnen verrijken. Wil je hier meer van weten? Je bent van harte uitgenodigd een kijkje te nemen op deze site. Deze website bevat informatie over meditatie, TaiJi QiGong en TaiJi Quan. Je kunt lezen wat het is, maar ook over activiteiten die ik op dit gebied verzorg. Je vindt informatie over verschillende meditatie avonden die worden georganiseerd in Ede en over wekelijkse TaiJi lessen in Ede, Bennekom, Heelsum en Oosterbeek. Tevens kun je lezen over retraites die georganiseerd worden in Doetinchem.

Meer details
 

bos chi kung doorwerth
Meer details
  
       
 

Qigong Bewegingswerkplaats de Blauwe DraakQigong versterken en cultiveren van de levensenergie met behulp van o.m. oefeningen.

Meer details
 

Tai Chi Tao Qi Gong en Chi ChoiceDe kracht van eenvoud: door be - oefening worden meditatie, adem en beweging EEN beleving. Het is oplettend, vloeiend, gecentered, liefdevol genieten!

Meer details