Kies in het menu de eerste letter van het door u gewenste onderwerp:
(Mist u een onderwerp laat het ons dan svp weten via het contactformulier)

Deze advertentieruimte is nog vrij en exclusief beschikbaar voor 1 klant !
Aktieprijs € 25,= / € 50,= (complete categorie exclusief) voor 1 jaar
(voor meer informatie: adverteren@opzijnbest.nl )

Hier kunt u enkele voorbeelden zien van reeds bestelde
exclusieve zoekwoorden:
hindernissen , blokhutten , mountainbikeroutes , alternatieve-geneeswijzen , spiritueel ,
of b.v. exclusieve rubrieken:
mountainbike , schoorsteenvegers , country , webhosting , indiaas-restaurant ,
Bekijk hier het complete voorbeeld overzicht

ModevakschoolGerelateerde kwaliteitslinks, informatie, fotos, video's, social media links en telefoonnummers over modevakschool

46 resultaten gevonden.

Modevakschoolriaoosterbos.nl
Meer details
 

Roosendaal, Nederland

Modevakschool Ira Couture, Elst (Gelderland)
Meer details
  
   
 

Elst gld, Nederland

Modevakschool Ria.

Meer details
 

Markelo, Nederland

Modevakscool Nel ViveenNaailessen vanaf patroon. Workshops: Lingerie en Badkleding. Opleidingen: Costumiere, Coupeuse en Coupeuse lerares. Maatkleding: Lingerie/badkleding en patronen tekenen

Meer details
 

Woudrichem, Nederland

Modevakschool - annie.nlNaaicursus voor beginners als gevorderden Patroonteken voor eigen gebruik Kneepjesvan het vak Ensaid opleiding van modinette - coupeuse lerares

Meer details
 

Maarssen, Nederland

Modevakschool By Joke Cursus ontwerpen en maken van kledingModevakschool voor al uw advies op het gebied van kleding maken en naailes. Voor het ontwerpen en maken van patroon en kleding op eigen maat. Ook opleiding.

Meer details
   
 

Atelier 88 Modevakschool, HoofddorpAtelier 88 Modevakschool is een actieve school met veel mogelijkheden. Zowel de cursisten tijdens de vakopleidingen als de hobby - cursisten krijgen voldoende aandacht, omdat er gewerkt wordt in kleine groepen van maximaal 5 personen.

Meer details
 

Hoofddorp, Nederland

Van Vliet Bruidscouture Nancy, AlkmaarDit is de startpagina van Modevakschool Nancy van Vliet te Alkmaar, Noord Holland

Meer details
 

Alkmaar, Nederland

ENSAID Modevakschool, SommelsdijkENSAID Modevakscholen, wilt u leren naaien, neem dan even een kijkje op onze site

Meer details
  
       
 

Sommelsdijk, Nederland

232872_YT_thumbnail.jpg-232872

Basti Ros Modevakschool, Harderwijk
Meer details Met video

 -> Modevakschool Basti Ros


 

Harderwijk, Nederland

Beauty VOF Fourniturenhandel, Haren (Groningen)Beauty V. o. F. is een groothandel en winkel in fournituren, persmaterialen, tussenvoering en vlieseline. Verder verkopen wij modestoffen, naaimachines, quiltbenodigdheden etc. Ook hebben wij een modevakschool.

Meer details
  
           
 

Haren gn, Nederland

Beijering Atelier Quality, BarneveldModevakschool Atelier Quality in Barneveld, Gelderland is het juiste adres voor al uw mode opleidingen en creatieve cursussen. U leert zelf patronen en kleding maken volgens het beroemde Danckaerts systeem. Onze vakopleidingen . . .

Meer details
 

Barneveld, NederlandModevakschool Ria uw adres voor het maken van zelfmaakmode. Tevens erkende patroontekenopleiding voor beginner, costumiére, coupeuse, modevaktekenen, hoedenmodiste en lerares.

Meer details
  
       
 

Suzettes Modevakschool - SerooskerkeSuzette-Modevakschool.nl - De ensaid modevakschool in zeeland - opleidingen tot coupeuse, modinette, Tailleuse en nog veel meer!

Meer details
 

Westlandse Modevakschool De school met 35 jaar ervaringDe Westlandse Modevakschool is 35 jaar geleden opgericht en centraal gelegen in het Westland(Zuid-Holland). De leerlingen/cursisten komen niet alleen uit Naaldwijk of s'gravenzande, maar ook van ver daar buiten.           De Westlandse Modevakschool is niet zomaar een modevakschool. Wij geven les op “maat” met het doel dat u voor ogen heeft. U krijgt les   van een gekwalificeerd en ervaren docent, met als eindresultaat evt. een diploma van de door u gevolgde opleiding. De Westlandse Modevakschool is er voor alle leeftijden. Al vanaf jonge leeftijd kunnen zij bij ons op een fijne en ongedwongen manier kennismaken met de modewereld en op eigen tempo het modevak leren, zoals het een couturier betaamt. Ook volwassenen kunnen op eigen tempo werken. De mooiste creaties ontstaan voor kind, man of uzelf en wel geheel op maat! De Westlandse Modevakschool is een ervaren school met een gevarieerd aanbod aan opleidingen en cursussen. Zo kunt u een opleiding tot coupeuse, costumiére, of docent volgen. Of beginnen met een naaicursus. De keuze is aan u!                                                                                              

Meer details
  
       
 

Modevakschool CathildaModevakschool Cathilda - Kerkweg 64 - 2941 BM Lekkerkerk - telefoon 06 17 180 561 voor uw modevakopleidingen en hobbynaailessen

Meer details
 

Modevakschool TiepoOp een ongedwongen manier is het mogelijk via deelcertificaten in 4 jaar het vak van coupeuse onder de knie te krijgen en indien gewenst daarna nog 2 jaar voor coupeuselerares.

Meer details