Kies in het menu de eerste letter van het door u gewenste onderwerp:
(Mist u een onderwerp laat het ons dan svp weten via het contactformulier)

Deze advertentieruimte is nog vrij en exclusief beschikbaar voor 1 klant !
Aktieprijs € 25,= / € 50,= (complete categorie exclusief) voor 1 jaar
(voor meer informatie: adverteren@opzijnbest.nl )

Hier kunt u enkele voorbeelden zien van reeds bestelde
exclusieve zoekwoorden:
zitmeubilair , leesbrillen , workshop , marketing , Beringstreet ,
of b.v. exclusieve rubrieken:
speeltoestellen , camping , reintegratie , hoog-laag-bedden , vloeren ,
Bekijk hier het complete voorbeeld overzicht

Klassiekemuziek mezzo sopraanGerelateerde kwaliteitslinks, informatie, fotos, video's, social media links en telefoonnummers over klassiekemuziek mezzo sopraan

4 resultaten gevonden.

54772_YT_thumbnail.jpg-54772

Tania KrossZangeres - Moeder - Huispauw

Meer details Met video

 -> Adam OP de Piano :)


 


Categorie / subcategorie navigatie: Klassiekemuziek »

Zangeres Alt solisteOver Alison Metternich | Oratorium - (Opera-) Koren - Liedrecital - Ceremonies Op de Royal Academy of Music in Londen heeft de zangeres Alison Metternich haar Postgraduate Solo Performance in Concert en Opera zingen behaald, bij de beroemde zangeres Noelle Barker. Voor haar finale examen liedrecital werd ze als best beoordeeld en won daarmee de Isabella Lucas Prize. Dit nadat ze voor zang (Margreet Honig) en Piano (Wim Leising) afstudeerde aan het Conservatorium van Amsterdam alsmede aan de The Dutch National Opera Academy. Alison Metternich heeft aan vele competities meegedaan en prijzen gewonnen waaronder de Major van Someren-Godfrey English Song Competition, de Blyth-Buesst Operatic Prize, de Isabel Jay Prize en de Minnie Hauk Prize. Masterclasses volgde ze bij o.a. Sarah Walker, Graham Johnson, Udo Reinemann en Peter Langridge. Na haar studie is ze jarenlang gecoacht door James McCray. Momenteel coacht zij ook zelf uiteenlopende zangers en zangliefhebbers van musical tot barok of klassiek. Met orkestwerken van Mahler en Diepenbrock stond Alison Metternich o.a. in Theater Vredenburg in Utrecht en in de 'Grote Zaal' van het Koninklijk Concertgebouw. En toerde zij met Berlioz ’les nuits d’été met orkest waarbij zij o.a. optrad in Londens’ Queen Elizabeth Hall. Heden ten dagen ligt haar voorkeur bij het zingen van alt soli in oratoriumwerken en het geven van recitals. Met haar warme heldere alt stem zingt Alison graag in de bekende oratorium werken en komt goed tot haar recht in o.a. Bach, Händel, Verdi, Mozart en Rossini. Als soliste zingt Alison Metternich op uitnodiging bij concerten van koren en orkesten.

Meer details
 06 - 27 17 69 49


Categorie / subcategorie navigatie: Klassiekemuziek »
Amsterdam

Zangeres - Soliste | Oratorium - (Opera-) Koren - Liedrecital - CeremonieOver Alison Metternich Op de Royal Academy of Music in Londen heeft de zangeres Alison Metternich haar Postgraduate Solo Performance in Concert en Opera zingen behaald, bij de beroemde zangeres Noelle Barker. Voor haar finale examen liedrecital werd ze als best beoordeeld en won daarmee de Isabella Lucas Prize. Dit nadat ze voor zang (Margreet Honig) en Piano (Wim Leising) afstudeerde aan het Conservatorium van Amsterdam alsmede aan de The Dutch National Opera Academy. Alison Metternich heeft aan vele competities meegedaan en prijzen gewonnen waaronder de Major van Someren-Godfrey English Song Competition, de Blyth-Buesst Operatic Prize, de Isabel Jay Prize en de Minnie Hauk Prize. Masterclasses volgde ze bij o.a. Sarah Walker, Graham Johnson, Udo Reinemann en Peter Langridge. Na haar studie is ze jarenlang gecoacht door James McCray. Momenteel coacht zij ook zelf uiteenlopende zangers en zangliefhebbers van musical tot barok of klassiek. Met orkestwerken van Mahler en Diepenbrock stond Alison Metternich o.a. in Theater Vredenburg in Utrecht en in de 'Grote Zaal' van het Koninklijk Concertgebouw. En toerde zij met Berlioz ’les nuits d’été met orkest waarbij zij o.a. optrad in Londens’ Queen Elizabeth Hall. Heden ten dagen ligt haar voorkeur bij het zingen van alt soli in oratoriumwerken en het geven van recitals. Met haar warme heldere alt stem zingt Alison graag in de bekende oratorium werken en komt goed tot haar recht in o.a. Bach, Händel, Verdi, Mozart en Rossini. Als soliste zingt Alison Metternich op uitnodiging bij concerten van koren en orkesten.

Meer details
 06 27176949


Categorie / subcategorie navigatie: Klassiekemuziek »
Michelangelostraat, Amsterdam

Margo Kuijpers - mezzo sopraan
Meer details
 


Categorie / subcategorie navigatie: Klassiekemuziek »