Kies in het menu de eerste letter van het door u gewenste onderwerp:
(Mist u een onderwerp laat het ons dan svp weten via het contactformulier)

Deze advertentieruimte is nog vrij en exclusief beschikbaar voor 1 klant !
Aktieprijs € 25,= / € 50,= (complete categorie exclusief) voor 1 jaar
(voor meer informatie: adverteren@opzijnbest.nl )

Hier kunt u enkele voorbeelden zien van reeds bestelde
exclusieve zoekwoorden:
healing , printer , blokhutten , ontslag , bestrijden muggen ,
of b.v. exclusieve rubrieken:
slaapkamers , vijver , dashcam , haptonomie , verpakkingen ,
Bekijk hier het complete voorbeeld overzicht

HalotherapieGerelateerde kwaliteitslinks, informatie, fotos, video's, social media links en telefoonnummers over halotherapie

36 resultaten gevonden.

1e sessie ter kennismaking gratis! - HalotherapieHalotherapie biedt op basis van fijn droog medicinaal zout een natuurlijke therapie die klachten van luchtwegaandoeningen en huidproblemen kunnen verlichten

Meer details
 

Wat is halotherapie? Lees alles over halotherapie op Genees je Wijzer!Wat is halotherapie? Halotherapie is een alternatieve geneeswijze op basis van de toepassing van zout. Vergroot het zelfherstellend vermogen!

Meer details
  
       
 

Zouttherapie / Halotherapie - Feelgoods.nlZouttherapie verbetert de algehele gezondheid. Zouttherapie ofwel Halotherapie, is een krachtige en natuurlijke therapie voor de luchtwegen en de huid.

Meer details
  
       
 

Hotel Becker - HalotherapieIm Herzen von Bad Laer, bei Osnabrueck finden Sie unser 3*** Superior Hotel mit hauseigener Wellnessabteilung und Basenfastenangeboten.

Meer details
 

Halotherapie - floatcenter.nlHet Griekse woord "Halos" betekent zout. Halotherapie is een 100% natuurlijke & veilige behandelmethode waarbij long en huidproblemen aanzienlijk verminderen of voor langere tijd verdwijnen. In een speciale kamer wordt het klimaat uit de mediterrane zoutmijnen nagebootst. Met een medisch gecertificeerde halogenerator worden droge microscopisch kleine deeltjes van hoogwaardig farmaceutisch zout via droogverneveling in de zoutkamer verspreidt.

Meer details
  
           
 

KrioThermal Training© - SalzraumSportbegeisterte können sich in unserem Fitnessraum in Ruhe auspowern.

Meer details
  
       
 

Zouttherapie AlmereZouttherapie ofwel halotherapie is een 100% natuurlijke behandelwijze bij luchtweg - en huidproblemen. Ook voor kinderen en ontspanning. Gratis proefsessie.

Meer details
 

Halotherapie - Zoutkamer Twijzelerheide - Zoutkamer TwijzelerheideHalotherapie bootst het natuurlijke microklimaat na uit de zoutmijnen ter behandeling van luchtweg - en huidproblemen zoals astma, COPD, psoriasis en eczeem.

Meer details
 

Wat is zouttherapie Mens en Gezondheid: NatuurgeneeswijzeZouttherapie bestaat al eeuwen, het reinigt je lichaam en zorgt ervoor dat kwaaltjes verminderen en zelfs verdwijnen. Lees alles over deze helende werking.

Meer details
 

Wetenschap & HalotherapieNu ook in Anderen beschikbaar (vlakbij Assen in Drenthe). Een natuurlijke therapie voor aandoeningen aan de luchtwegen en/of huid. Ervaar nu zelf de heilzame werking van een Zoutkamer! In onze Zoutkamer bootsen wij, middels een gecertificeerde Halogenerator, het microklimaat van natuurlijke zoutmijnen/zoutgrotten na. Halotherapie ofwel Zouttherapie is een krachtige en 100% natuurlijke therapie voor de luchtwegen en de huid.

Meer details Met video

 -> The Salt Room Experience - Orlando Salt Therapy


  
   
 

Alternatieven voor de zoutkamer Iedereen LuchtEen goed alternatief voor de zoutkamer is het gebruik van een vernevelaar. Lees hier meer over de voordelen.  

Meer details
 

Hebben jullie een standpunt over Halotherapie? - LongforumAls astmapatiënt ben ik op zoek naar wegen om het functioneren van mijn longen verder te verbeteren.

Meer details