Kies in het menu de eerste letter van het door u gewenste onderwerp:
(Mist u een onderwerp laat het ons dan svp weten via het contactformulier)

Deze advertentieruimte is nog vrij en exclusief beschikbaar voor 1 klant !
Aktieprijs € 25,= / € 50,= (complete categorie exclusief) voor 1 jaar
(voor meer informatie: adverteren@opzijnbest.nl )

Hier kunt u enkele voorbeelden zien van reeds bestelde
exclusieve zoekwoorden:
blokhutten , zwembaden , Australie , uiterlijk , trouwdag ,
of b.v. exclusieve rubrieken:
dashcam , servies , haptotherapie , hotel , groepsaccommodaties-groepsverblijf ,
Bekijk hier het complete voorbeeld overzicht

FilosofieGerelateerde kwaliteitslinks, informatie, fotos, video's, social media links en telefoonnummers over filosofie

85 resultaten gevonden.

Wijsheden en citaten door Ernest KeijzersEen site met spreuken, wijsheden en citaten van grote wijsgeren filosofen of geinspireerde mensen. Tevens vind je hier informatie over filosofie, Bijna Dood Ervaringen, reincarnatie en boekbesprekingen. Lees ook eens een mooi verhaal in levensles.

Meer details
  
   
 

62597_YT_thumbnail.jpg-62597

Aos en Kosmos. Over een voorstel van LogosDe Griekse filosofen streefden naar inzicht in de Logos, om op basis van dit inzicht te kunnen gedijen in de kosmos. Deze website geeft een indruk van mijn voorstel van Logos, plus aanvullende teksten en illustraties.

Meer details
  
               
 

Filosofisch CaféEen filosofisch café is een laagdrempelig initiatief, waar we proberen om filosofie voor iedereen toegankelijk te maken. De bijeenkomsten zijn gratis en verlopen op een ongedwongen manier.

Meer details
 

Hoger Instituut voor Wijsbegeerte — Hoger Instituut voor Wijsbegeerte KU LeuvenHet Hoger Instituut voor Wijsbegeerte is de faculteit filosofie van de KU Leuven. Aan het HIW kunnen studenten verschillende opleidingen filosofie volgen: bachelor in de wijsbegeerte, master in de wijsbegeerte, deeltijdse opleidingen . . .

Meer details Met video

 -> 


  
               
 

Filosoferenmetkinderen.nlWanneer heeft u voor het laatst een filosofisch gesprek gevoerd? Welke vraag stond daarbij centraal?

Meer details
 

Triadism. orgEen filosofische theorie gebaseerd op de driewereldentheorie van Karl Popper.

Meer details
 

Lerenfilosoferen.nlWanneer heeft u voor het laatst een filosofisch gesprek gevoerd? Welke vraag stond daarbij centraal?

Meer details
 

Vereniging Filosofische PraktijkDe Vereniging voor Filosofische Praktijk organiseert studiedagen, seminars, workshops en netwerkdagen voor alle praktisch-filosofisch geïnteresseerden. De VFP is hiermee het platform voor de filosofie in de praktijk.

Meer details
 

Het Nieuwe TriviumHet Nieuwe Trivium maakt filosofie praktisch. Dialoog debat socratisch gesprek woorden die werken meesterschap en vrije ruimte

Meer details
       
 

LeaudelureMulti-activiteitencentrum in de Haute Provence

Meer details
 

Denkgids.nlDe Denkgids een filosofische praktijk die u kan helpen om uw vragen/problemen te verhelderen. Ook cursussen en een forum.

Meer details
 

Leren filosoferenDe medewerkers van de Stichting Leren Filosoferen verzorgen workshops en cursussen 'Leren filosoferen' voor leerkrachten, ouders en zorgverleners.

Meer details
 

LeaudelureZomerweek 'filo-rando' = filosoferen en wandelen in de Provence. 16-22 oogst 2012 met Etienne Vermeersch. Volpension in Chambres d'hôte te St Vincent/Jabron, streek Mt Ventoux-Luberon-Sisteron, vanaf € 450. Info en inschrijven via . . .

Meer details
 

Boekhandel de Mandarijn.

Meer details
  
           
 0183513305

Gorinchem, Nederland

Coriovallumboeken.nlVoor het betere boek - de betere boeken op het gebied van Nederlandse en vertaalde literatuur - privé-domein - filosofie - geschiedenis - Tweede Wereldoorlog - Limburg - kunst - architectuur - Indië

Meer details
 

Balen Boekhoudburo Van BV, JellumDat is de filosofie van Van Balen Boekhoudburo te Jellum. Een full - service boekhoudkantoor, met een grote  ervaring op het gebied van bedrijfsadministratie en belastingwetgeving. Van Balen Boekhoudburo werkt met  name voor . . .

Meer details
 

Jellum, Nederland

Bookmakers Vertalersteam, NijmegenBookmakers vertalersteam Nijmegen, geen vertaalbureau maar een team van freelance vertalers. Specialisaties: beeldende kunst, architectuur, sociale wetenschappen en filosofie. Vertalingen in en vanuit het Engels, Duits en Frans. Uniek in Nederland. .

Meer details
 31(0)24 323 79 08

Nijmegen, Nederland

Mystiek. netTeksten uit de mystieke traditie ter inspiratie

Meer details
  
                   
 

Dijkhuizen & WiendelsU wilt persoonlijk én deskundig advies over uw pensioen of hypotheek? Dan bent u bij Dijkhuizen & Wiendels aan het juiste adres.

Meer details
   
 

Alkmaar, Nederland