Kies in het menu de eerste letter van het door u gewenste onderwerp:
(Mist u een onderwerp laat het ons dan svp weten via het contactformulier)

Deze advertentieruimte is nog vrij en exclusief beschikbaar voor 1 klant !
Aktieprijs € 25,= / € 50,= (complete categorie exclusief) voor 1 jaar
(voor meer informatie: adverteren@opzijnbest.nl )

Hier kunt u enkele voorbeelden zien van reeds bestelde
exclusieve zoekwoorden:
kerstpakketten , grafvaas , bureaustoelen , Groenland , workshop ,
of b.v. exclusieve rubrieken:
stedentrips , vrijgezellenfeesten , antieke-klokken , bedrijfsuitjes , huidtherapie ,
Bekijk hier het complete voorbeeld overzicht

ColonhydrotherapieGerelateerde kwaliteitslinks, informatie, fotos, video's, social media links en telefoonnummers over colonhydrotherapie

30 resultaten gevonden.

Aqua Lingua - Opleiding Colonhydrotherapie (hoge darm reiniging)Opleiding tot zelfstandig colonhydrotherapeut. Aqua Lingua wil therapeuten opleiden die mensen kunnen begeleiden tot algehele gezondheidswinst; niet alleen de hoofdklacht moet verdwijnen, maar een integrale grotere vitaliteit moet ontstaan door te werken op lichamelijk, mentaal en emotioneel vlak. Gestreefd wordt dat clienten mede door bewustwording stabieler in het leven staan. Colonhydrotherapie is een belangrijke schakel in het verbeteren van de gezondheid. De therapie wordt ondersteund met voedingsadviezen en kruiden. Aqua Lingua helpt je als aankomende therapeut bewust te worden van en inzicht te krijgen in je eigen functioneren en de houding naar de (toekomstige) client. Aqua Lingua, Center For Colon Hydrotherapy Education, staat voor de bewustwording van het effect van het gebruik van water om de darmen te reinigen.

Meer details Met video

 -> Dr Hiromi Shinya -- Colon therapy Alkaline Water


  
   
 015 21 44 221

Delft, Nederland

Colon hydrotherapie, hoge darm reinigingLisette Timmermans is natuurgeneeskundig therapeut. Zij heeft de opleiding gevolgd bij de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen in Arnhem. Vanuit haar jeugd heeft ze aan passie voor kruiden. Door de opleiding heeft zij zich verder verdiept in toepassingen voor kruiden. In 2004 is haar ‘Handboek geneeskruiden'' door Ankh Hermes uitgegeven. Hierin beschrijft zij 100 Westerse kruiden. In haar praktijk wordt gewerkt iriscopie, kruiden, voedingsadviezen en colonhydrotherapie om een balans te vinden tussen lichaam, geest en omgeving. Tijdens haar opleiding kwam een twee passie tevoorschijn, de darmen. Na haar studie heeft zij in Amerika een aanvullende studie gedaan om zich te bekwamen in colonhydrotherapie. Nu heeft zij naast haar praktijk ook een opleidingscentrum om nieuwe mensen op te leiden tot colonhydrotherapeut. Voor deze colonhydrotherapeuten heeft zij een eigen kruidenlijn ontwikkeld die gebaseerd is op kruiden die de colonhydrotherapiebehandelingen ondersteunen zodat een totale lichaamsreiniging ontstaat.

Meer details Met video

 -> Dr Hiromi Shinya -- Colon therapy Alkaline Water


 015 21 44 221

Delft, Nederland

Aude Sapere - Darmspoelingen - Colonhydrotherapie - Uden - Noord-brabantDarmspoelingen - Colonhydrotherapie - Praktijk Aude Sapere - Uden - Noord-Brabant

Meer details
 

Darmspoeling, darmreiniging, colonhydrotherapieColonbalance Alkmaar | Voor darmreiniging, darmspoeling bent u bij Colonbalance Center in Alkmaar op het juiste adres! Kijk voor meer informatie over darmspoeling, darmreiniging en colonhydrotherapie op de website!

Meer details
 

Colon Hydrotherapie - Praktijk KleipoolEen goed werkende dikke darm is noodzakelijk voor een goede gezondheid. Tijdens Colon Hydrotherapie wordt de darm met warm water schoongespoeld.

Meer details
 020 6463002

Your Health Coach - Aanbieding Colon Hydrotherapie Healthy living is a lifestyle!Your Health Coach in Amsterdam coacht mensen naar een optimaal gezonde, goed vol te houden lifestyle. Het voedings- en bewegingspatroon wordt geanalyseerd, rekening houdend met de werk- en gezinssituatie wordt een persoonlijk plan opgesteld.

Meer details Met video

 -> 


  
       
 

Wat is Colon Hydrotherapie? - Nature 's Best CosmeticsColon hydrotherapie is het zeer zacht spoelen van de dikke darm met warm water om aangekoekte ontlasting, gas en slijm te verwijderen. Het betreft de veilig

Meer details
  
   
 

Colon hydrotherapie - DokterAndersU heeft bepaalde klachten en wilt uw gezondheid graag verbeteren of u bent gezond maar wilt uw gewicht of conditie verbeteren. Dokter Anders kan u een helpende hand bieden.

Meer details
 

Colon hydrotherapie - Pure AyurvedaPure AyurvedaPure Ayurveda heeft tot doel dienstbaar te zijn aan de gezondheid en heelheid van haar medemens. Deze website is bedoeld om bewustheid te creëren in onze levensstijl en onze voeding.

Meer details
  
   
 

CHTTotaal, jouw leverancier van colonhydrotherapie-benodigdheden CHTTotaalCHTTotaal is jouw leverancier van colonhydrotherapie-benodigdheden. Ik garandeer een snelle levering tegen een scherpe prijs!

Meer details
 

Colon HydroTherapie - Medical artColonhydrotherapie wordt ook wel hoge darmspoeling genoemd. De beste apparatuur hiervoor is van Herrmann apparatebau, welke wij vertegenwoordigen.

Meer details
  
   
 

Orthokliniek Oost Ootmarsum - ColonhydrotherapieColon hydrotherapie, ook wel hoge darmspoeling genoemd, is een therapie waarbij de gehele dikke darm via een gesloten systeem wordt gespoeld met gezuiverd water.

Meer details
  
                   
 

ColonhydrotherapieColonhydrotherapie is een therapie waarbij

Meer details