Kies in het menu de eerste letter van het door u gewenste onderwerp:
(Mist u een onderwerp laat het ons dan svp weten via het contactformulier)

Deze advertentieruimte is nog vrij en exclusief beschikbaar voor 1 klant !
Aktieprijs € 25,= / € 50,= (complete categorie exclusief) voor 1 jaar
(voor meer informatie: adverteren@opzijnbest.nl )

Hier kunt u enkele voorbeelden zien van reeds bestelde
exclusieve zoekwoorden:
scootmobiel , Zuidpool , Transitievergoeding , Rijwielbelastingplaatje , Camper nieuw zeeland ,
of b.v. exclusieve rubrieken:
wellness , spiritueel , antieke-meubelen , parket , reintegratie ,
Bekijk hier het complete voorbeeld overzicht

CeltherapieGerelateerde kwaliteitslinks, informatie, fotos, video's, social media links en telefoonnummers over celtherapie

40 resultaten gevonden.

Celtherapie, Defares 9789060103272 BoekenCeltherapie Hardcover. Defares, Hardcover, bol.com prijs & euro; 13, 00, 1 - 8 dagen

Meer details
 

Diagnose kanker Tips bij KankerStichting Over@Leven, Tips bij Kanker

Meer details
  
       
 

Inleiding van celtherapieKennisbank | Inleiding van celtherapie | Lees alles over celtherapie | celtherapie.

Meer details
  
       
 

Nieuwe behandeling met celtherapie veelbelovend HartstichtingProf. dr. Douwe Atsma is interventiecardioloog in het LUMC.  Hij is gespecialiseerd in biochemische processen die met de hartfunctie samenhangen. En hij doet onderzoek naar een experimentele behandeling met (stam)cellen, met name bij patiënten met onbehandelbare angina pectoris. Patiënten met angina pectoris hebben last van pijn op de borst, vooral als ze zich inspannen.

Meer details Met video

 -> 


 

ImmunotherapieImmunotherapie of immuuntherapie is een groep van behandelingsmethoden die erop gericht zijn onze natuurlijke afweer of immuniteit te stimuleren om kankercellen aan te vallen en op te ruimen. Hoe werken deze behandelingen en hoe worden ze uitgevoerd? Welke soorten kanker kunnen er vandaag met kans op succes mee behandeld worden?

Meer details
 

'Muizen leven langer door speciale celtherapie' NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nlMuizen leven langer als verouderde cellen in hun lichaam met een speciale behandeling worden gedood.  

Meer details
 

Senior Analist, Laboratorium voor Celtherapie voor Sanquin Sanquin - Amsterdam, the Netherlands & mdash; AcademicTransferAls analist zult u zich bezig houden met de ontwikkeling, bewerking en productie van celtherapeutische producten voor behandeling van patiënten. De werkzaamheden bestaan o.a. uit de volgende onderdelen: genereren van celtherapeutische producten onder GMP condities; product en proces optimalisatie; schrijven van standard operating procedures (SOPs); bewerken van stamcelproducte.

Meer details
  
               
 

Filosofie van celtherapieKennisbank | Filosofie van celtherapie | Lees alles over de filosofie achter celtherapie en over foetale cellen | celtherapie.

Meer details
  
       
 

Bloedtransfusiegeneeskunde en Celtherapie OpleidingsetalageDe stage Bloedtransfusiegeneeskunde en Celtherapie is een unieke keuzestage in het LUMC, waarbij de nadruk ligt op een combinatie van consultatieve patiëntenzorg, het verrichten van afereses bij een diverse populatie van patiënten en donoren, diagnostische adviezen bij transfusie - en/of immunohematologische problematiek, (stamcel)donorzorg, advisering bij en toezicht op gebruik van bloedproducten, en (experimentele) celtherapie.

Meer details
 

T - celtherapie 'buitengewoon ' effectief tegen kanker metronieuws.nlMet een nieuwe methode, de zogenaamde T - celtherapie, zouden er ‘buitengewoon' goede resultaten worden geboekt in de strijd tegen kanker. Volgens The. . .

Meer details
  
               
 

Laboratorium voor Celtherapie SanquinHet Laboratorium voor Celtherapie ontwikkelt nieuwe stamcelproducten voor klinische trials en experimentele doeleinden en focust zich op stamcel - oogsting en stamcelbewerking.

Meer details
  
               
 

Hart: Actiever door celtherapie PlusOnlineThe Big Five: Hart Welke ontwikkeling biedt hoop bij hart - en vaatziekten?Jan Piek: “Een betere behandeling van ernstig hartfalen, waarbij het hart niet meer in staat is voldoende bloed uit te pompen. Doordat minder mensen overlijden na een hartinfarct komt dát probleem juist steeds vaker voor. Het littekenweefsel dat na een infarct in het hart ontstaat, doet namelijk niet mee aan het rondpompen van het bloed. Soms is het litteken zo groot dat het hart moeite heeft om per slag genoeg bloed weg te pompen. Patiënten zijn dan sneller vermoeid.”

Meer details
  
       
 

Dendritische celtherapie, DC therapie, DC - therapie AntikankerfondsHet Antikankerfonds is een private stichting die op onderzoek gebaseerde informatie verstrekt over kankerbehandelingen en financiering verleent voor de ontwikkeling van een aantal beloftevolle kankertherapieën.

Meer details