Kies in het menu de eerste letter van het door u gewenste onderwerp:
(Mist u een onderwerp laat het ons dan svp weten via het contactformulier)

Deze advertentieruimte is nog vrij en exclusief beschikbaar voor 1 klant !
Aktieprijs € 25,= / € 50,= (complete categorie exclusief) voor 1 jaar
(voor meer informatie: adverteren@opzijnbest.nl )

Hier kunt u enkele voorbeelden zien van reeds bestelde
exclusieve zoekwoorden:
Kamtsjatka , ardennenweekend , bands , jachtverhuur , cad ,
of b.v. exclusieve rubrieken:
cadeauartikelen , workshops , wandelen , huidtherapie , camper ,
Bekijk hier het complete voorbeeld overzicht

BedrijfsmassageGerelateerde kwaliteitslinks, informatie, fotos, video's, social media links en telefoonnummers over bedrijfsmassage

55 resultaten gevonden.

Bedrijfsmassage? Bij Bots BodyWorks!Bots BodyWorks Gezondheidsmanagement biedt diensten zoals bedrijfsmassage en werkplekonderzoek. Preventieve diensten waardoor je lekker in je vel gaat zitten!

Meer details
  
           
 020 7741109

Amsterdam, Nederland

Mensix voor ontspanningsmassage, sportmassage bedrijfsmassage en stoelmassageMensix sportmassage, voor sportmassage ontspanningsmassage, stoelmassage en bedrijfsmassage op locatiein Het Gooi en De Vechtstreek

Meer details
 06 40 38 78 90

Weesp, Nederland

Corpuvita Sport - en Bedrijfsmassage, NijmegenCorpuvita Sport- & Stoelmassage

Meer details
 

Nijmegen, Nederland

Yelle Massages, OostzaanAfrikaanse massage, klassieke ontspanningsmassage, stoelmassage particulier en bedrijfsmassage Oostzaan, Noord Holland.

Meer details
  
   
 +075 6842895 / 06 30398725

Oostzaan, Nederland

Back2Balance Bedrijfsmassage, Amsterdam
Meer details
 

Amsterdam, Nederland

Snoeijing Stoelmassages - Preventie van RSI en stressklachten op de werkplekSnoeijing Stoelmassage is een bedrijfsmassage ter preventie van rsi en stressklachten op de werkplek. Het is een drukpuntmassage (shiatsu techniek) van hoofd, rug, nek, schouders, heupen, armen en handen. Deze antistress Touchpro stoelmassage is een stimulatie voor de bloedcirculatie, vermindert het kortdurend ziekteverzuim en versoepelt de siperen en gewrichten. Wij hopen u binnenkort te ontmoeten bij ons op de massagestoel ! Snoeijing Stoelmassage www.stoelmassages.com

Meer details
 

Stoelmassage, Shiatsu en Bedrijfsmassage door Helder Werk StoelmassagesDraag bij aan de gezondheid en de motivatie van uw medewerkers door een stoelmassage of bedrijfsmassage van Helder Werk.

Meer details
  
   
 

Bedrijfsmassage - Balans Massage BestDe ervaring leert dat bedrijfsmassages een positief effect hebben op de gezondheid en arbeidsbeleving van medewerkers.

Meer details
  
   
 

Bedrijfsmassage: stoelmassages voor bedrijvenOnze masseurs geven bedrijfsmassages op locatie vanaf € 10, 99 in heel Nederland. Een stoelmassage verlaagt spanningsklachten, RSI en ziekteverzuim.

Meer details
 

Vin-Von bedrijfsmassagesUitgangspunt voor al onze yogalessen is persoonlijke aandacht voor alle deelnemers. De yoga studio is 7 dagen per week geopend.

Meer details
 

Bedrijfsmassage - Gezondheidspraktijk RivassageGezondheidspraktijk Rivassage kan bedrijfsmassage introduceren in uw bedrijf. We kunnen vrijblijvend langskomen voor een demonstratie.

Meer details
  
       
 

Stoelmassages zijn goed voor uw mensen en uw bedrijf - Bedrijfsmassage ZutphenBij Massage Zutphen kunt u kiezen voor een stoel - , Shiatsu - , Tuina - , ontspannings - , hot stone - of deelmassage of triggerpointtherapie. Dit zijn géén erotische massages.

Meer details
 

Bedrijfsmassage - janstrijker.nlHet is een uitdaging mensen dichter bij hun lichaam te brengen en uit te dagen prestaties te leveren die ze nooit verwacht hadden. Dit kan door massage waarbij door verschillende technieken mensen van blessure's af te helpen of deze te verminderen. Op hardloop gebied kan dit door te kijken wat de mogelijkheden en de wensen zijn en mensen met plezier te leren lopen. Op loopgebied geef ik training aan mensen met psychische problemen (runningtherapie). Het merendeel is recreant of wedstrijdloper die in de diverse groepen mee lopen.

Meer details
 

Bedrijfsmassage Bedrijfsmassage Praktijk sportifitBedrijfsmassage : Als u op zoekt bent naar massages bij u op uw bedrijf bent u bij Praktijk Sportifit aan het juiste adres. Wij hebben verschillende mogelijk

Meer details
  
       
 

Bedrijfsmassage - bodyfit-delft.nlXi Webdesign is een jong bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites met een zogenaamd CMS. Een van de doelstellingen van Xi Webdesign is om u als klant het beheer over de website te geven. In de . . .

Meer details