Kies in het menu de eerste letter van het door u gewenste onderwerp:
(Mist u een onderwerp laat het ons dan svp weten via het contactformulier)

fallback-no-image-125433

Antieke meubelen - Melenhorst Antiek TwelloMelenhorst Antiek: grote collectie antieke meubelen, klokken en spiegels. Tevens antiek zilver, ikonen en kroonluchters. antieke-meubelen

Bezoek website Meer details

Antieke-meubelenGerelateerde kwaliteitslinks, informatie, fotos, video's, social media links en telefoonnummers over antieke-meubelen

90 resultaten gevonden.

Antieke_ladekasten-250x150.jpg-304746

Antieke meubelen - Melenhorst Antiek TwelloMelenhorst Antiek: grote collectie antieke meubelen, klokken en spiegels. Tevens antiek zilver, ikonen en kroonluchters. antieke-meubelen

Meer details
 

Rijksstraatweg 167, Twello, Nederland

Antieke Meubelen, Tim Forrest 9789062489220 BoekenAntieke Meubelen Hardcover. Antieke meubelen. Alle soorten meubelen beschreven en geanalyseerd tot in, de kleinste details Schitterende kleurenfoto's van meer dan 200 meubelen Speciale overzichten van de vele varianten van poten, handvat. . .

Meer details
 

Alles op het gebied van Antiek bij QuercusQuercus antiekrestauratie is gespecialiseerd in: De restauratie van antieke meubelen en antiekrestauratie in de breedste zin van het woord. Brandschade of waterschade. Het ontwerpen en maken van nieuwe meubels.

Meer details
 

Noordlaren, Nederland

Antiek in Nederland en België DeAntieksite.nlMooi antiek van de vakhandel: hier vindt u antieke meubelen, kasten, klokken, oude kunst; prachtig antiek glas, zilver. . . Gratis deelname voor de antiquair!

Meer details
   
 

Kluen Antiek CV, LeersumKluen antiek CV is een tweede generatie antiekhandel gevestigd te Leersum. Zowel voor inkoop en verkoop als voor restauratie en taxatie van antieke meubelen kunt u bij ons terecht.

Meer details
 

Leersum, Nederland

Antiekdedriezuilen. comAntiek

Meer details
 0315-329123

Gaanderen, Nederland

Antiek de houtkrul verkoop, restauratie en maatwerk in alkmaarIn alkmaar zit een schitterende winkel met ambachtelijke werkplaats voor het maken en restauereren van antieke meubelen, 18e eeuws, politoeren, houtsnijwerk alles met massief hout, meubelen op maat in alle houtsoorten, mahonie, . . .

Meer details
 

Nick Schepp meubelrestaurator.Meubelrestaurator Nick Schepp, specialist op het gebied van meubelrestauratie. inkoop en verkoop van antieke meubelen, prenten en schilderijen.

Meer details
 010-4765590

Antiekrestauratie R G van Kaam, IJmuidenAntiek restauratie R.G. van Kaam is een bedrijf dat sinds de oprichting in 1993 is gespecialiseerd in het restaureren van antieke meubelen in de breedste zin van het woord, maar heeft zich daarnaast ook ontwikkeld als . . .

Meer details
 0255 536575

IJmuiden, Nederland

Philipsen AntiekPhilipsen Antiek - voor reparatie, restauratie en verkoop van antieke meubelen.

Meer details
 0478-571358

Cox Antiek, NederweertCox Antiek is naast de in - en verkoop van antieke meubelen gespecialiseerd in de restauratie van meubelen uit de 17e en 18e eeuw. Bent u op zoek naar een bepaald object of wilt u een geliefd meubelstuk in zijn oude glorie herstellen? . . .

Meer details
 0495-631279

Nederweert, Nederland

B Plat, HurdegarypAntiek restauratie B. Plat

Meer details
 0511 474147

Hurdegaryp, Nederland

Goemans Meubelen - Meubelen uit de regioTweedehandse en antieke meubels Groot assortiment Betaalbare prijzen Vele woonaccessoires Kasten Showroom in 't Binnenhof Maashees

Meer details
 

Maashees, Nederland

Luuk Kuipers Meubelstoffering, Haren (Groningen)Atelier Luuk Kuipers - Meubelstoffering. Bekleding, restauratie en herstel van alle meubelstijlen: van antieke meubelen en designklassiekers tot eigentijds meubilair.

Meer details
 050 5034595

Boxmarkt. nlBoxmarkt. nl is de out of the box in & verkoop site van Nederland!

Meer details
 

Emmen, Nederland

Antiek in Nederland en BelgiëDeAntieksite.nlMooi antiek van de vakhandel: hier vindt u antieke meubelen, kasten, klokken, oude kunst; prachtig antiek glas, zilver. . . Gratis deelname voor de antiquair!

Meer details
   
 

Kieveen Exclusief Meubelen & Woondecoraties, Loenen gldOns karakteristieke pand aan de Hoofdweg te Loenen ademt een huiselijke, gezellige warmte uit. Op een rustige wijze kunt u door ons pand dwalen om idee ën op te doen. De brocanterie waar u net dat antieke schoteltje vindt, wat nog ontbrak . .

Meer details
  
           
 

Loenen gld, Nederland

Isphording Antiekhandel VOF, BestSpecialist in antieke Nederlandse, Engelse en Duitse meubelen uit de 17e, 18e en vroeg 19e eeuw.

Meer details
  
   
 

Best, Nederland