Vakbonden startpagina


Terug naar boven
Niet gevonden wat u zocht?
Kijk dan eens bij
de diverse Videos of de zoekfuncties.
Videos  
   1) 

Wat doet een Vakbond


In 90 seconden wordt in grote lijn duidelijk wat een vakbond doet. Een infographic gemaakt door studenten van het Grafisch Lyceum Rotterdam in (een ...   2) 

Wat hebben de vakbonden voor ons gedaan?


   3) 

Baby Decroo over de rol van de vakbonden


Wat een opluchting! Goed voor al die leerkrachten in opleiding die al lang niet meer wisten wat een vakbond was en waarvoor die dient!   4) 

goochelen met miljoenen door vakbonden.brandpunt


De Nederlandse vakbonden lijken deze weken weer terug in het epicentrum van de macht. Onderhandelingen met het kabinet of met de directie van Albert ...   5) 

Akkoord vakbonden met Depla


Er is een principeakkoord bereikt tussen de gemeente Eindhoven en de ambtenaren over een sociaal akkoord voor de komende reorganisatie.   6) 

Vakbonden in België


Hoe de vakbonden met het LIFO-principe (Last In, First Out) de vrije markt belemmeren. Eerste video van Libertarische Maatschappijkritiek. Gelieve eventuele ...   7) 

Directie FloraHolland weerlegt kritiek vakbonden - RTV Noord


De directie van FloraHolland herkent zich niet in de kritiek van de vakbonden CNV en FNV op het personeelsbeleid. Kijk hier voor meer informatie: http://www....   8) 

'Angstcultuur in Catharina ziekenhuis in Eindhoven' zeggen vakbonden in brandbrief


Er heerst een angstcultuur in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven. De vakbonden slaan allarm omdat ze constateren dat er grote onvrede is onder artsen en ...   9) 

Vakbonden voeren opnieuw actie aan Katoen Natie


250 Antwerpse dokwerkers voerden vanochtend aan Katoennatie actie tegen havenbaas Fernand Huts die - in zijn dochterbedrijf Logisport in het havengebied ...   10) 

Vakbonden betogen bij Lunch Garden


De vakbonden en de directie hebben afgesproken maatregelen te nemen om de werkdruk te verminderen en de arbeidsvoorwaarden te verbeteren.   11) 

Vergrijsde vakbonden funest voor moderne medewerker


De meeste CAO's zijn nog steeds niet afgestemd op de wensen van de moderne medewerker. En dat zal ook niet gebeuren zolang vergrijsde Vakbonden met ...   12) 

Vakbonden in verweer tegen sluiting Biovalue


EEMSHAVEN - De vakbonden gaan niet akkoord met de sluiting van Biovalue in de Eemshaven, onder meer omdat er overnamepartijen zouden zijn.   13) 

CAO VVT 2012-2013: samenwerking vakbonden


Het onderhandelingsakkoord CAO VVT is ondertekend door de vakbonden CNV Publieke Zaak, Nu´91 en FBZ. De vierde vakbond, Abvakabo FNV, heeft het ...   14) 

Protest vakbonden tegen zondagsopening


Het ziet ernaar uit dat zowat alle winkels in de binnenstad vanaf september elke eerste zondag van de maand zullen open doen, ook al zijn de meeste ...   15) 

CAO VVT 2012-2013: representativiteit vakbonden


Het onderhandelingsakkoord CAO VVT is ondertekend door de vakbonden CNV Publieke Zaak, Nu´91 en FBZ. De vierde vakbond, Abvakabo FNV, heeft het ...   16) 

Vakbonden dreigen met staking op luchthaven van Deurne


http://www.atv.be/item/vakbonden-dreigen-met-staking-op-luchthaven-van-deurne De Antwerpse vakbonden hebben een stakingsaanzegging ingediend voor ...   17) 

Jongeren over vakbonden op Parkpop 2012 - FNV


Jongeren bij de stand van FNV Bondgenoten op Parkpop (Den Haag, 24 juni 2012). Hebben jongeren wel behoefte aan een vakbond? Opnamen en montage: ...   18) 

CAO VVT 2012-2013: verdeeldheid vakbonden


Het onderhandelingsakkoord CAO VVT is ondertekend door de vakbonden CNV Publieke Zaak, Nu´91 en FBZ. De vierde vakbond, Abvakabo FNV, heeft het ...   19) 

Vakbonden voeren actie bij DHL in Eindhoven


De vakbonden hebben vrijdag een poortactie gehouden bij DHL Express in Eindhoven. Ze willen voor het personeel een betere cao, maar de ...   20) 

Directie FloraHolland weerlegt kritiek vakbonden


EELDE - De directie van FloraHolland herkent zich niet in de kritiek van de vakbonden dat er een angstcultuur zou heersen binnen het bedrijf. De bonden hield.   21) 

Toespraken en rellen Vakbonden Brussel 4-4-14


Toespraken en rellen Vakbonden Brussel 4-4-14.   22) 

Corruptie.Vakbonden.Rechtspraak.Moord.Werklozen.Flexwerker.Nazibureaucratie.CPB.SocialeAlliantie.


Vakbonden & Rechtspraak bouwen Nazi-bureaucratie in NL voor foltering & moord Werklozen, Gehandicapten, Ouderen... Vakbonden - Sociale Alliantie - en ...   23) 

Acties Platform Keer het Tij en vakbonden in 2003 en 2004


Acties van Platform Keer het Tij en de vakbonden. Stakingsacties in 2003 en de grote demonstratie van 2 oktober 2004 tegen het kabinet Balkenende II op de ...   24) 

Kraft Foods: Vakbonden pikken ontslagen niet


Net geen honderd banen staan op de tocht bij chocoladefabriek Kraft Foods in Halle. De vakbonden zijn niet te spreken over de beslissing van de directie en s...   25) 

Vakbonden tegen reorganisatie


De vakbonden zijn tegen de reorganisatieplannen van het Eindhovense college. Burgemeester en wethouders willen 400 van de 2200 banen schrappen, maar ...

Zoeken met google:
Zoeken binnen opzijnbest.nl: