Vakbonden startpagina


Terug naar boven
Niet gevonden wat u zocht?
Kijk dan eens bij
de diverse Videos of de zoekfuncties.
Videos  
   1) 

Wat doet een Vakbond


In 90 seconden wordt in grote lijn duidelijk wat een vakbond doet. Een infographic gemaakt door studenten van het Grafisch Lyceum Rotterdam in (een ...   2) 

Wat deden de vakbonden voor ons?


   3) 

De leider en de vakbonden


Make your own Hitler video at http://downfall.jfedor.org/   4) 

Wat hebben de vakbonden nu eigenlijk voor ons gedaan?


http://www.unie.nl/abnamro In het kader van de "Maand van de Vakbond" binnen ABN AMRO hebben kaderleden van De Unie deze video gemaakt om hun ...   5) 

Vakbonden in België


Hoe de vakbonden met het LIFO-principe (Last In, First Out) de vrije markt belemmeren. Eerste video van Libertarische Maatschappijkritiek. Gelieve eventuele ...   6) 

Vakbonden in België


23 okt 2008 Beaulieu Waregem - Een gsm'ende werkwillige wordt hardhandig tegen de grond gekwakt. (C) VRT ...   7) 

goochelen met miljoenen door vakbonden.brandpunt


De Nederlandse vakbonden lijken deze weken weer terug in het epicentrum van de macht. Onderhandelingen met het kabinet of met de directie van Albert ...   8) 

VlaamsVakbondVerzet - Mannen van de Vakbond


Verzetslied tegen de vakbonden. Gebaseerd op "Madammen met een bontjas" - Urbanus. We willen niemand hiermee kwetsen enkel onze mening tegenover ...   9) 

Jongeren over vakbonden op Parkpop 2012 - FNV


Jongeren bij de stand van FNV Bondgenoten op Parkpop (Den Haag, 24 juni 2012). Hebben jongeren wel behoefte aan een vakbond? Opnamen en montage: ...   10) 

Toespraken en rellen Vakbonden Brussel 4-4-14


Toespraken en rellen Vakbonden Brussel 4-4-14.   11) 

De vakbonden spreken: op naar nationale #staking op 15 december


De vakbonden plannen op 15 december een nationale 24-urenstaking. Daarmee willen ze protesteren tegen de besparingen van de regering Michel. Ze zijn ...   12) 

Vakbonden voeren opnieuw actie aan Katoen Natie


250 Antwerpse dokwerkers voerden vanochtend aan Katoennatie actie tegen havenbaas Fernand Huts die - in zijn dochterbedrijf Logisport in het havengebied ...   13) 

Vakbonden vrezen massaontslag KLM - RTL NIEUWS


De KLM staat mogelijk aan de vooravond van een massaontslag. Dat vrezen de vakbonden. Volg nu live het nieuws op http://www.rtlnieuws.nl. Website ...   14) 

Staking goed opgevolgd volgens de vakbonden


Naast deze opmerkelijke actie functioneerden bijna alle scholen in Limburg vandaag zo goed als normaal. Ook in de ziekenhuizen, bij de huisvuilophaling, ...   15) 

Akkoord vakbonden met Depla


Er is een principeakkoord bereikt tussen de gemeente Eindhoven en de ambtenaren over een sociaal akkoord voor de komende reorganisatie.   16) 

CAO VVT 2012-2013: representativiteit vakbonden


Het onderhandelingsakkoord CAO VVT is ondertekend door de vakbonden CNV Publieke Zaak, Nu´91 en FBZ. De vierde vakbond, Abvakabo FNV, heeft het ...   17) 

Vakbonden willen Frankrijk lamleggen


Frankrijk maakt zich op voor het grootste protest tegen de pensioenplannen tot dusver. De vakbonden hopen dat ze met een algemene staking het land ...   18) 

Vakbonden betogen bij Lunch Garden


De vakbonden en de directie hebben afgesproken maatregelen te nemen om de werkdruk te verminderen en de arbeidsvoorwaarden te verbeteren.   19) 

Directie FloraHolland weerlegt kritiek vakbonden


EELDE - De directie van FloraHolland herkent zich niet in de kritiek van de vakbonden dat er een angstcultuur zou heersen binnen het bedrijf. De bonden ...   20) 

Vakbonden verbreken lockout van AB InBev directie


Vakbonden AB InBev verbreken lockout en vechten voor totale intrekking herstructureringsgplan.   21) 

Vergrijsde vakbonden funest voor moderne medewerker


De meeste CAO's zijn nog steeds niet afgestemd op de wensen van de moderne medewerker. En dat zal ook niet gebeuren zolang vergrijsde Vakbonden met ...   22) 

MNM Ninjanieuws: vakbonden opnieuw in actie


De vakbonden komen opnieuw in actie tegen de regering Michel. Er wordt al een paar dagen gediscussieerd over de brugpensioenen en de vakbonden en ...   23) 

CAO VVT 2012-2013: samenwerking vakbonden


Het onderhandelingsakkoord CAO VVT is ondertekend door de vakbonden CNV Publieke Zaak, Nu´91 en FBZ. De vierde vakbond, Abvakabo FNV, heeft het ...   24) 

Baby Decroo over de rol van de vakbonden


Wat een opluchting! Goed voor al die leerkrachten in opleiding die al lang niet meer wisten wat een vakbond was en waarvoor die dient!   25) 

Belgische vakbonden: Asociaal beleid moet stoppen


Volgens de Belgische vakbonden kwamen dinsdag tienduizend betogers samen op het Muntplein in Brussel. Dat doen ze omdat ze het asociale beleid van de ...

Zoeken met google:
Zoeken binnen opzijnbest.nl: