Vakbonden startpagina


Terug naar boven
Niet gevonden wat u zocht?
Kijk dan eens bij
de diverse Videos of de zoekfuncties.
Videos  
   1) 

Wat hebben de vakbonden voor ons gedaan?


   2) 

Vakbond in beeld


In deze korte docu wordt duidelijk wat de vakbond is, wat de vakbond nou eigenlijk doet en wat je er aan hebt.   3) 

Wat doet een Vakbond


In 90 seconden wordt in grote lijn duidelijk wat een vakbond doet. Een infographic gemaakt door studenten van het Grafisch Lyceum Rotterdam in (een ...   4) 

Vakbonden in België


23 okt 2008 Beaulieu Waregem - Een gsm'ende werkwillige wordt hardhandig tegen de grond gekwakt. (C) VRT ...   5) 

Vakbonden verbreken lockout van AB InBev directie


Vakbonden AB InBev verbreken lockout en vechten voor totale intrekking herstructureringsgplan.   6) 

CAO VVT 2012-2013: samenwerking vakbonden


Het onderhandelingsakkoord CAO VVT is ondertekend door de vakbonden CNV Publieke Zaak, Nu´91 en FBZ. De vierde vakbond, Abvakabo FNV, heeft het ...   7) 

Akkoord vakbonden met Depla


Er is een principeakkoord bereikt tussen de gemeente Eindhoven en de ambtenaren over een sociaal akkoord voor de komende reorganisatie.   8) 

Baby Decroo over de rol van de vakbonden


Wat een opluchting! Goed voor al die leerkrachten in opleiding die al lang niet meer wisten wat een vakbond was en waarvoor die dient!   9) 

Directie FloraHolland weerlegt kritiek vakbonden - RTV Noord


De directie van FloraHolland herkent zich niet in de kritiek van de vakbonden CNV en FNV op het personeelsbeleid. Kijk hier voor meer informatie: http://www....   10) 

CAO VVT 2012-2013: representativiteit vakbonden


Het onderhandelingsakkoord CAO VVT is ondertekend door de vakbonden CNV Publieke Zaak, Nu´91 en FBZ. De vierde vakbond, Abvakabo FNV, heeft het ...   11) 

CAO VVT 2012-2013: verdeeldheid vakbonden


Het onderhandelingsakkoord CAO VVT is ondertekend door de vakbonden CNV Publieke Zaak, Nu´91 en FBZ. De vierde vakbond, Abvakabo FNV, heeft het ...   12) 

Vakbonden stellen ultimatum


De ambtenarenvakbonden in Eindhoven stoppen met onderhandelen over een nieuwe cao als de gemeente niet akkoord gaat met hun eisen. Ze hebben per ...   13) 

Corruptie.Vakbonden.Rechtspraak.Moord.Werklozen.Flexwerker.Nazibureaucratie.CPB.SocialeAlliantie.


Vakbonden & Rechtspraak bouwen Nazi-bureaucratie in NL voor foltering & moord Werklozen, Gehandicapten, Ouderen... Vakbonden - Sociale Alliantie - en ...   14) 

Vakbonden voeren opnieuw actie aan Katoen Natie


250 Antwerpse dokwerkers voerden vanochtend aan Katoennatie actie tegen havenbaas Fernand Huts die - in zijn dochterbedrijf Logisport in het havengebied ...   15) 

goochelen met miljoenen door vakbonden.brandpunt


De Nederlandse vakbonden lijken deze weken weer terug in het epicentrum van de macht. Onderhandelingen met het kabinet of met de directie van Albert ...   16) 

Vakbonden in België


Hoe de vakbonden met het LIFO-principe (Last In, First Out) de vrije markt belemmeren. Eerste video van Libertarische Maatschappijkritiek. Gelieve eventuele ...   17) 

Jongeren over vakbonden op Parkpop 2012 - FNV


Jongeren bij de stand van FNV Bondgenoten op Parkpop (Den Haag, 24 juni 2012). Hebben jongeren wel behoefte aan een vakbond? Opnamen en montage: ...   18) 

Toespraken en rellen Vakbonden Brussel 4-4-14


Toespraken en rellen Vakbonden Brussel 4-4-14.   19) 

Vakbonden dreigen met staking op luchthaven van Deurne


http://www.atv.be/item/vakbonden-dreigen-met-staking-op-luchthaven-van-deurne De Antwerpse vakbonden hebben een stakingsaanzegging ingediend voor ...   20) 

Protest Vakbonden Tegen Turkse Premier


Ook Turkse vakbonden hebben zich gemengd in het brede protest tegen premier Recep Tayyip Erdogan. Duizenden leden van meer dan 12 vakbonden liepen ...   21) 

Vakbonden vrezen ontslagen bij Crown Hoboken


http://www.atv.be/item/vakbonden-vrezen-ontslagen-bij-crown-hoboken Na problemen bij Crown Deurne zouden nu ook banen bedreigd zijn bij Crown in ...   22) 

Vakbonden tegen reorganisatie


De vakbonden zijn tegen de reorganisatieplannen van het Eindhovense college. Burgemeester en wethouders willen 400 van de 2200 banen schrappen, maar ...   23) 

Vakbonden betogen bij Lunch Garden


De vakbonden en de directie hebben afgesproken maatregelen te nemen om de werkdruk te verminderen en de arbeidsvoorwaarden te verbeteren.   24) 

Vakbonden wijzen sociaal plan Nacap af


EELDE - Vakbonden FNV en CNV wijzen het sociaal plan van pijpleidingbedrijf Nacap af. Het bedrijf, een dochter van de Koop Holding, schrapt 56 ...   25) 

Vruchtbaar overleg tussen vakbonden en RWE


EEMSHAVEN - Er komt regelmatig overleg tussen FNV Bouw en de directie van RWE. Dat is de uitkomst van een gesprek tussen de directie van de ...

Zoeken met google:
Zoeken binnen opzijnbest.nl: