Vakbonden startpagina


Terug naar boven
Niet gevonden wat u zocht?
Kijk dan eens bij
de diverse Videos of de zoekfuncties.
Videos  
   1) 

Wat doet een Vakbond


In 90 seconden wordt in grote lijn duidelijk wat een vakbond doet. Een infographic gemaakt door studenten van het Grafisch Lyceum Rotterdam in (een ...   2) 

Wat hebben de vakbonden voor ons gedaan?


   3) 

Vakbonden in België


23 okt 2008 Beaulieu Waregem - Een gsm'ende werkwillige wordt hardhandig tegen de grond gekwakt. (C) VRT ...   4) 

goochelen met miljoenen door vakbonden.brandpunt


De Nederlandse vakbonden lijken deze weken weer terug in het epicentrum van de macht. Onderhandelingen met het kabinet of met de directie van Albert ...   5) 

Baby Decroo over de rol van de vakbonden


Wat een opluchting! Goed voor al die leerkrachten in opleiding die al lang niet meer wisten wat een vakbond was en waarvoor die dient!   6) 

Vakbonden in België


Hoe de vakbonden met het LIFO-principe (Last In, First Out) de vrije markt belemmeren. Eerste video van Libertarische Maatschappijkritiek. Gelieve eventuele ...   7) 

Vergrijsde vakbonden funest voor moderne medewerker


De meeste CAO's zijn nog steeds niet afgestemd op de wensen van de moderne medewerker. En dat zal ook niet gebeuren zolang vergrijsde Vakbonden met ...   8) 

Directie FloraHolland weerlegt kritiek vakbonden - RTV Noord


De directie van FloraHolland herkent zich niet in de kritiek van de vakbonden CNV en FNV op het personeelsbeleid. Kijk hier voor meer informatie: http://www....   9) 

Vakbonden betogen bij Lunch Garden


De vakbonden en de directie hebben afgesproken maatregelen te nemen om de werkdruk te verminderen en de arbeidsvoorwaarden te verbeteren.   10) 

Vakbonden voeren opnieuw actie aan Katoen Natie


250 Antwerpse dokwerkers voerden vanochtend aan Katoennatie actie tegen havenbaas Fernand Huts die - in zijn dochterbedrijf Logisport in het havengebied - me.   11) 

Akkoord tussen stad en vakbonden.


Na maandenlang onderhandelen is er in Sint-Niklaas eindelijk een akkoord tussen de vakbonden en het stadsbestuur over de rechtspositie van het ...   12) 

Jongeren over vakbonden op Parkpop 2012 - FNV


Jongeren bij de stand van FNV Bondgenoten op Parkpop (Den Haag, 24 juni 2012). Hebben jongeren wel behoefte aan een vakbond? Opnamen en montage: ...   13) 

Protest vakbonden tegen zondagsopening


Het ziet ernaar uit dat zowat alle winkels in de binnenstad vanaf september elke eerste zondag van de maand zullen open doen, ook al zijn de meeste ...   14) 

CAO VVT 2012-2013: samenwerking vakbonden


Het onderhandelingsakkoord CAO VVT is ondertekend door de vakbonden CNV Publieke Zaak, Nu´91 en FBZ. De vierde vakbond, Abvakabo FNV, heeft het ...   15) 

Vakbonden leggen stadsloketten plat


Op 12 november zullen de loketten in de districtshuizen en de stadskantoren gesloten blijven. Het gemeenschappelijk vakbondsfront roept zijn leden op om die ...   16) 

CAO VVT 2012-2013: representativiteit vakbonden


Het onderhandelingsakkoord CAO VVT is ondertekend door de vakbonden CNV Publieke Zaak, Nu´91 en FBZ. De vierde vakbond, Abvakabo FNV, heeft het ...   17) 

CAO VVT 2012-2013: verdeeldheid vakbonden


Het onderhandelingsakkoord CAO VVT is ondertekend door de vakbonden CNV Publieke Zaak, Nu´91 en FBZ. De vierde vakbond, Abvakabo FNV, heeft het ...   18) 

Vakbonden dreigen met staking op luchthaven van Deurne


http://www.atv.be/item/vakbonden-dreigen-met-staking-op-luchthaven-van-deurne De Antwerpse vakbonden hebben een stakingsaanzegging ingediend voor ...   19) 

Toespraken en rellen Vakbonden Brussel 4-4-14


Toespraken en rellen Vakbonden Brussel 4-4-14.   20) 

Corruptie.Vakbonden.Rechtspraak.Moord.Werklozen.Flexwerker.Nazibureaucratie.CPB.SocialeAlliantie.


Vakbonden & Rechtspraak bouwen Nazi-bureaucratie in NL voor foltering & moord Werklozen, Gehandicapten, Ouderen... Vakbonden - Sociale Alliantie - en ...   21) 

Akkoord vakbonden en NAM


ASSEN - De vakbonden hebben met de NAM een akkoord bereikt over een nieuwe CAO. Eerder liepen de onderhandelingen vast en woensdagochtend werd ...   22) 

Vakbonden vrezen ontslagen bij Crown Hoboken


http://www.atv.be/item/vakbonden-vrezen-ontslagen-bij-crown-hoboken Na problemen bij Crown Deurne zouden nu ook banen bedreigd zijn bij Crown in ...   23) 

Vakbonden verbreken lockout van AB InBev directie


Vakbonden AB InBev verbreken lockout en vechten voor totale intrekking herstructureringsgplan.   24) 

Directie FloraHolland weerlegt kritiek vakbonden


EELDE - De directie van FloraHolland herkent zich niet in de kritiek van de vakbonden dat er een angstcultuur zou heersen binnen het bedrijf. De bonden hield.   25) 

Vakbonden vragen Odfjell om sociaal plan


De vakbonden FNV en CNV hebben het Rotterdamse tankopslagbedrijf Odfjell gevraagd om een sociaal plan voor het geval controlerende instanties het bedrijf ...

Zoeken met google:
Zoeken binnen opzijnbest.nl: