Vakbonden startpagina


Terug naar boven
Niet gevonden wat u zocht?
Kijk dan eens bij
de diverse Videos of de zoekfuncties.
Videos  
   1) 

Wat doet een Vakbond


In 90 seconden wordt in grote lijn duidelijk wat een vakbond doet. Een infographic gemaakt door studenten van het Grafisch Lyceum Rotterdam in (een ...   2) 

De leider en de vakbonden


Make your own Hitler video at http://downfall.jfedor.org/   3) 

Wat hebben de vakbonden nu eigenlijk voor ons gedaan?


http://www.unie.nl/abnamro In het kader van de "Maand van de Vakbond" binnen ABN AMRO hebben kaderleden van De Unie deze video gemaakt om hun ...   4) 

Vakbonden in België


23 okt 2008 Beaulieu Waregem - Een gsm'ende werkwillige wordt hardhandig tegen de grond gekwakt. (C) VRT ...   5) 

Baby Decroo over de rol van de vakbonden


Wat een opluchting! Goed voor al die leerkrachten in opleiding die al lang niet meer wisten wat een vakbond was en waarvoor die dient!   6) 

Toespraken en rellen Vakbonden Brussel 4-4-14


Toespraken en rellen Vakbonden Brussel 4-4-14.   7) 

goochelen met miljoenen door vakbonden.brandpunt


De Nederlandse vakbonden lijken deze weken weer terug in het epicentrum van de macht. Onderhandelingen met het kabinet of met de directie van Albert ...   8) 

Vakbonden in België


Hoe de vakbonden met het LIFO-principe (Last In, First Out) de vrije markt belemmeren. Eerste video van Libertarische Maatschappijkritiek. Gelieve eventuele ...   9) 

Vakbonden voeren opnieuw actie aan Katoen Natie


250 Antwerpse dokwerkers voerden vanochtend aan Katoennatie actie tegen havenbaas Fernand Huts die - in zijn dochterbedrijf Logisport in het havengebied ...   10) 

'Angstcultuur in Catharina ziekenhuis in Eindhoven' zeggen vakbonden in brandbrief


Er heerst een angstcultuur in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven. De vakbonden slaan allarm omdat ze constateren dat er grote onvrede is onder artsen en ...   11) 

Vakbonden vrezen massaontslag KLM - RTL NIEUWS


De KLM staat mogelijk aan de vooravond van een massaontslag. Dat vrezen de vakbonden. Volg nu live het nieuws op http://www.rtlnieuws.nl. Website ...   12) 

Vergrijsde vakbonden funest voor moderne medewerker


De meeste CAO's zijn nog steeds niet afgestemd op de wensen van de moderne medewerker. En dat zal ook niet gebeuren zolang vergrijsde Vakbonden met ...   13) 

Vakbonden betogen bij Lunch Garden


De vakbonden en de directie hebben afgesproken maatregelen te nemen om de werkdruk te verminderen en de arbeidsvoorwaarden te verbeteren.   14) 

Vakbonden willen Frankrijk lamleggen


Frankrijk maakt zich op voor het grootste protest tegen de pensioenplannen tot dusver. De vakbonden hopen dat ze met een algemene staking het land ...   15) 

Directie FloraHolland weerlegt kritiek vakbonden


EELDE - De directie van FloraHolland herkent zich niet in de kritiek van de vakbonden dat er een angstcultuur zou heersen binnen het bedrijf. De bonden hield.   16) 

Jongeren over vakbonden op Parkpop 2012 - FNV


Jongeren bij de stand van FNV Bondgenoten op Parkpop (Den Haag, 24 juni 2012). Hebben jongeren wel behoefte aan een vakbond? Opnamen en montage: ...   17) 

Vakbonden voeren actie bij DHL in Eindhoven


De vakbonden hebben vrijdag een poortactie gehouden bij DHL Express in Eindhoven. Ze willen voor het personeel een betere cao, maar de ...   18) 

Vakbonden dreigen met staking op luchthaven van Deurne


http://www.atv.be/item/vakbonden-dreigen-met-staking-op-luchthaven-van-deurne De Antwerpse vakbonden hebben een stakingsaanzegging ingediend voor ...   19) 

Vakbonden vrezen ontslagen bij Crown Hoboken


http://www.atv.be/item/vakbonden-vrezen-ontslagen-bij-crown-hoboken Na problemen bij Crown Deurne zouden nu ook banen bedreigd zijn bij Crown in ...   20) 

Vakbonden in verweer tegen sluiting Biovalue


EEMSHAVEN - De vakbonden gaan niet akkoord met de sluiting van Biovalue in de Eemshaven, onder meer omdat er overnamepartijen zouden zijn.   21) 

Vakbonden verbreken lockout van AB InBev directie


Vakbonden AB InBev verbreken lockout en vechten voor totale intrekking herstructureringsgplan.   22) 

CAO VVT 2012-2013: verdeeldheid vakbonden


Het onderhandelingsakkoord CAO VVT is ondertekend door de vakbonden CNV Publieke Zaak, Nu´91 en FBZ. De vierde vakbond, Abvakabo FNV, heeft het ...   23) 

CAO VVT 2012-2013: samenwerking vakbonden


Het onderhandelingsakkoord CAO VVT is ondertekend door de vakbonden CNV Publieke Zaak, Nu´91 en FBZ. De vierde vakbond, Abvakabo FNV, heeft het ...   24) 

Akkoord vakbonden met Depla


Er is een principeakkoord bereikt tussen de gemeente Eindhoven en de ambtenaren over een sociaal akkoord voor de komende reorganisatie.   25) 

Acties Platform Keer het Tij en vakbonden in 2003 en 2004


Acties van Platform Keer het Tij en de vakbonden. Stakingsacties in 2003 en de grote demonstratie van 2 oktober 2004 tegen het kabinet Balkenende II op de ...

Zoeken met google:
Zoeken binnen opzijnbest.nl: