Vaccinatie startpagina


Terug naar boven
Niet gevonden wat u zocht?
Kijk dan eens bij
de diverse Videos of de zoekfuncties.
Videos  
   1) 

HSM TV dialoog 'De Waarheid over Vaccinaties' 3 uur COMPLEET!


De eerste HealingSoundMovement TV ronde-tafel edtie behandelt het thema 'Vaccinaties en Ware Immuniteit'. Directe aanleiding is het advies van het RIVM ...   2) 

De Gevaren van de HPV-vaccins Gardasil & Cervarix (HPV vaccinatie bijwerkingen Baarmoederhalskanker)


Gardasil en Cervarix, de twee vaccins tegen baarmoederhalskanker worden zwaar gepromoot door artsen, sociale media en reclame campagnes. In Nederland ...   3) 

Biologie PO - het afweersysteem en vaccinatie


Gemaakt door: Jennie, Melanie & Dieuwke; maart 2013 ©   4) 

Impressie vaccinatie DTP/BMR en HPV bij de GGD


Dit filmpje laat zien hoe een DTP/BMR- en een HPV-vaccinatie in zijn werk gaat op een locatie van de GGD Hart voor Brabant. En het prikje? dat valt reuze mee!   5) 

Hendrick lost op (41): vaccinatie


Inentingen zouden ons een heel leven beschermen en veilig zijn. Deze aflevering gaat de kettingzaag ongenadig door beide fabeltjes. Hendrick lost op! Links: .   6) 

Heeft de hpv vaccinatie schadelijke bijwerkingen?


Een gynaecoloog aan het woord over onderzochte bijwerkingen van de vaccinatie tegen baarmoederhalskanker. De juiste informatie over de hpv-inenting voor ...   7) 

Mijn stoere vent ! Vaccinatie GGD Tijn


   8) 

Vaccinatie


Informatie over vaccinaties, onder andere bij reizen.   9) 

Dierenarts Tannetje Koning over jaarlijks inenten of vaccinatie bij honden en katten


http://dierbewust.nl - Jaarlijks of driejaarlijks laten inenten of vaccineren van jouw hond of kat? Bekijk hoe deze bekende dierenarts Tannetje Koning iets v...   10) 

De Gevaren van Vaccins - Deel 1 (autisme BMR DTP vaccinatie bijwerkingen vaccin gevaar wiegedood)


Overheden beweren dat vaccins volkomen veilig zijn en dat ze besmettelijke ziekten voorkomen. Maar dit wordt weerlegd door onafhankelijke onderzoeken en ...   11) 

Vaccinatie slachtoffer spreekt uit (NL subs)


Brittney Fiste is een energieke zeer actieve sportieve jonge vrouw van 21 jaar. Dan maakt haar huisarts haar tijdens een bezoek bang voor het krijgen van HPV.   12) 

Vaccinatie, bloedtransfusie en orgaandonatie


In deze video bestuderen we actieve en passieve immunisatie en bekijken we hoe we hiervan gebruik maken tijdens een vaccinatie. Vervolgens bestuderen we ...   13) 

Massa-vaccinatie tegen Mexicaanse griep


Na de risicogroepen zijn nu kinderen tussen 6 maanden en 4 jaar en huisgenoten van kinderen tot 6 maanden aan de beurt voor de Mexicaanse ...   14) 

Eerste Kamerlid Dupuis pleit voor verplichte vaccinatie


VVD-Eerste Kamerlid Heleen Dupuis pleit ervoor om vaccinatie van kinderen wettelijk verplicht te maken. Ze zei dat in Nieuwsuur. In Brabant zijn inmiddels 57...   15) 

Vaccineren Ja of Nee deel 11 DE HPV VACCINATIE BIJ SCHOOLMEISJES -


http://www.hpv-infomeldpunt.com http://www.uitdaging.net/gezond/baarmoederhalskanker_HPV_vaccin.html http://www.healingsoundmovement.com ...   16) 

Vaccinatie Angelina


Angelina krijgt vaccinatie.   17) 

David Icke over de NWO en Vaccinatie (12 JUL 2009 Nederlands ondertiteld)


Met respect voor de maker(s): David Icke waarschuwd voor de verplichte entingen die we, ook in Nederland, moeten ondergaan en die een onderdeel zijn van ...   18) 

Interview met Dr. Lawrence Palevsky over vaccinatie


(23/10/2012) Dr. Lawrence Palevsky is een gecertificeerd kinderarts in de Verenigde Staten. Hij heeft een holistische kijk op kinderen, hun welzijn en ziekte...   19) 

Een andere kijk op de HPV-vaccinatie


Volgens mainstream media levert de HPV-vaccinatie ons niets dan goeds op. Hoe denken andere mensen er precies over?   20) 

Bible Belt - mazelen vaccinatie


De Bible Belt (bijbel gordel) is het gebied in Nederland dat zo wordt aangeduid, omdat daar veel christelijke mensen wonen van doorgaans Gereformeerde ...   21) 

vaccinatie baarmoederhalskanker op het ROC in Tilburg door GGD Hart voor Brabant


In het filmpje kun je een kijkje nemen bij het vaccineren tegen baarmoederhalskanker op het ROC in Tilburg.   22) 

hpv vaccinatie, doen of niet?


Een huisarts adviseert over het wel of niet vaccineren tegen baarmoederhalskanker. De juiste informatie over de hpv-inenting voor meisjes van 12 jaar vind je...   23) 

John Consemulder EF 2009 vaccinatie lezing compilatie deel 1


Deel 1 van 5 van een belangrijke lezing van Drs. John Consemulder over (HPV-en andere) 'Vaccinaties, de farmaceutische industrie en het zelfhelend ...   24) 

Ervaringen van een meisje met de hpv vaccinatie


Ghita vertelt over de hpv vaccinatie tegen baarmoederhalskanker en of het pijn deed. De juiste informatie over de hpv-inenting voor meisjes van 12 jaar vind ...   25) 

Geheugenimmuniteit na vaccinatie tegen kinkhoest - Saskia van der Lee


Jonge onderzoekers in beeld. Saskia van der Lee presenteert haar promotieonderzoek Geheugenimmuniteit na vaccinatie tegen kinkhoest.

Zoeken met google:
Zoeken binnen opzijnbest.nl: