Sportorganisaties startpagina


*** Over enkele weken gaat de volledig nieuwe site online ! ***

Terug naar boven
Niet gevonden wat u zocht?
Kijk dan eens bij
de diverse Videos of de zoekfuncties.
Videos   Kanalen  
   1) 

Atos Consulting adviseur van de sport


Sinds 2008 adviseert Atos Consulting vanuit haar MVO beleid sportbonden en - evenementen. Atos medewerkers krijgen tijd om adviezen te geven, waarmee ...   2) 

DYA DYA SPORT / Renaldo Landburg - Clinic coördinatie en looptraining in Suriname


DYA DYA SPORT is een service gericht sportbedrijf met een solide reputatie gebaseerd op vele tevreden klanten. Wij houden ons in de sportsector bezig met het ...   3) 

DYA DYA SPORT / Renaldo Landburg - Clinic coördinatie en looptraining in Suriname


DYA DYA SPORT is een service gericht sportbedrijf met een solide reputatie gebaseerd op vele tevreden klanten. Wij houden ons in de sportsector bezig met het ...   4) 

DYA DYA SPORT / Renaldo Landburg - Clinic coördinatie en looptraining in Suriname


DYA DYA SPORT is een service gericht sportbedrijf met een solide reputatie gebaseerd op vele tevreden klanten. Wij houden ons in de sportsector bezig met ...   5) 

Sportentocht 2014


In de week van de Sportentocht krijgt sport, bewegen en het verenigingsleven extra aandacht. Kinderen uit de groepen 3 t/m 8 kunnen een week lang bij ...   6) 

Onderzoekscentrum voor sporters op Strijp S


TopSupport en Energy Lab Eindhoven gaan vanaf vandaag samenwerken op het gebied van medische sportkeuringen en het testen van sporters. Het medisch ...   7) 

Ethiopie draait door


Studenten van het ROC zijn momenteel in Ethiopie waar ze meedoen aan een uitwisselingsprogramma met lokale sportorganisaties. Het programma is ...   8) 

IEG 2015 - Day 3 over fandata


Dag drie staat geheel in het teken van data. Sportorganisaties tegenwoordig moeten de klanten kennen. Peter Sprenger van Techonomy over zijn bevindingen.   9) 

Stichting Sport & Zaken | Jaarverslag 2011


Sport & Zaken is de intermediair tussen sportorganisaties en topsporters en bedrijven met hart voor sport. Kom erachter wat wij in 2011 hebben betekend voor ...   10) 

Sportmassage NGS


Promotiefilm Sportmassage NGS. Een impressie over de organisatie van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) die de belangen behartigd ...   11) 

Jaarverslag Sport & Zaken 2012


Sport & Zaken is de matchmaker tussen sport en bedrijfsleven. Wij brengen samenwerkingen tot stand tussen sportorganisaties en bedrijven met hart voor sport.   12) 

Ex-topsporter Liesbeth Mau Asam


Extopsporter.nl is dé website voor (ex-)topsporters. Het biedt alle informatie die je nodig hebt tijdens of na het beëindigen van je topsportcarrière en het kan je ...   13) 

Ex-topsporter Dennis van der Geest


Extopsporter.nl is dé website voor (ex-)topsporters. Het biedt alle informatie die je nodig hebt tijdens of na het beëindigen van je topsportcarrière en het kan je ...   14) 

Ex-topsporter Jochem Uytdehaage


Extopsporter.nl is dé website voor (ex-)topsporters. Het biedt alle informatie die je nodig hebt tijdens of na het beëindigen van je topsportcarrière en het kan je ...   15) 

Kinderliedje voor peuters, kleuters (start, warming up)


http://www.AngeliqueFelix.com - De magie van spelen "Let's build our next generation together" Ik werk in opvanginstellingen, groepen 1 en 2 basisonderwijs, ...   16) 

Lancering SportServiceDesk


De website SportServiceDesk.nl is op donderdag 13 september feestelijk gelanceerd. Dit gebeurde tijdens het Europees Kampioenschap Honkbal.   17) 

Sportmarkt - Hip Hop & Streetdance DANSacademie Ri-Jo


Op zaterdag 25 september 2010 werd in Hellevoetsluis, door sportteam PUSH in samenwerking met het Voorzittersoverleg sport en verschillende ...   18) 

Assist - Sport en Organisatie


Wij helpen sportorganisaties bij het organiseren en professionaliseren van hun organisatie. Aanleiding de organisatie te versterken kan van buiten en van ...   19) 

Straattheaterfestival De Ronde Venen


Op zaterdag 14 juni wordt het dorpscentrum voor de 16e keer omgetoverd tot een podium voor de ca. 20 professionele artiestengezelschappen uit Nederland, ...   20) 

GPTV: Thialf nieuwbouw 25 miljoen goedkoper


Plotsklaps gaat de bouw van het nieuwe Thialf 25 miljoen euro minder kosten! Dat heeft de provincie berekend. De bouwkosten worden nu geraamd op 81 ...   21) 

Ex-topsporter Regi Blinker


Extopsporter.nl is dé website voor (ex-)topsporters. Het biedt alle informatie die je nodig hebt tijdens of na het beëindigen van je topsportcarrière en het kan je ...   22) 

Nunspeet beweegt


Op woensdag stond het Nunspeetse marktplein weer vol met stands van sportorganisaties die meededen aan de achtste editie van Nunspeet Beweegt.   23) 

Vrouwen in beweging in Schiedam


In Schiedam worden vrouwen op verschillende manieren gestimuleerd om aan sport te gaan doen. Dit gebeurt via diverse projecten die samenvallen onder de ...   24) 

Ex-topsporter Sylvia Barlag


Extopsporter.nl is dé website voor (ex-)topsporters. Het biedt alle informatie die je nodig hebt tijdens of na het beëindigen van je topsportcarrière en het ...

Kanalen  

GldSportFederatie


De Gelderse Sport Federatie coacht bedrijven, scholen, kinderopvangorganisaties, sportorganisaties en overheden op het gebied van sport en bewegen.

Zoeken met google:
Zoeken binnen opzijnbest.nl: