Personeelsadviseurs startpagina


*** Over enkele weken gaat de volledig nieuwe site online ! ***

Terug naar boven
Niet gevonden wat u zocht?
Kijk dan eens bij
de diverse Videos of de zoekfuncties.
Videos   Kanalen   Afspeellijsten
   1) 

De extra personeelsadviseur


Kinderopvang Humanitas gebruikt FCB als extra personeelsadviseur. Truus Dekker is hoofd P&O van Humanitas. Scholing van haar medewerkers is een ...   2) 

rossum interim breda www.rossuminterim.nl manager P&O - personeelsadviseur 0631969967


Testvideo website www.rossuminterim.nl interim manager P&O - personeelsadviseur Breda 0631969967.   3) 

Yvette Kisters 12012012 H264 1280 DEF.mov


Yvette Kisters, senior medewerker HR Servicedesk bij Pluryn Zij werkt met personeelsadviseurs, leidinggevenden en medewerkers van Pluryn.   4) 

8 maatregelen voor werkgevers met een publieke taak


Vanuit de Arbocatalogus agressie en geweld zijn voor werkgevers met een publieke taak acht maatregelen benoemd die de basis vormen van een effectief ...   5) 

Solliciteren op z'n Duits


Wanneer je gaat solliciteren bij een bedrijf in Duitsland of bij een Duits bedrijf in Nederland moet je rekening houden met bepaalde verschillen ten opzichte van ...   6) 

Saxion interview: Ingrid Lammerse en Hans van der Veen | Effectory


Een interview met Hans van der Veen, Personeelsadviseur bij Saxion en Ingrid Lammerse, Directeur dienst HRM bij Saxion. http://www.effectory.nl, ...   7) 

HRM Express - introductievideo van Regina van der Beek


Kijk op www.hrmexpress.nl Voor ondersteuning bij uw personeelszaken, voor vervanging van uw personeelsadviseur óf voor tijdelijke uitbreiding voor projecten ...   8) 

Rijswijk Steenvoorde Gipsy-orkest NL Doe dagen 2013


Zaterdag Woonzorgcentrum Steenvoorde De NL Doet Dag werd 16 maart 2013 geopend door een ganzenfanfare. Naast de diverse voorlichtingsstands, zoals ...   9) 

NADA - HR Leergang 2010


Tijdens de HR leergang voor jong professionals zijn er 4 bijeenkomsten geweest in 2010. Topsprekers Mark de Lat, Maarten van Riemsdijk, en Aukje Nauta ...   10) 

Maaike de Bruijn zelfstandig loopbaanadviseur met Bewust Zijn in Wording


Maaike runt een praktijk voor loopbaanadvies. De naam van haar praktijk zegt genoeg; Bewust Zijn in Wording. De enorm toeloop van cliënten die een ...   11) 

Het nieuwe werken in de praktijk - Sasa Radosevic (1 van 4)


   12) 

Jan Jaap Ensing, Albert Schweitzer ziekenhuis Dordrecht: Convenant Mobiliteitsmanagement


Een interview met Jan Jaap Ensing van het Albert Schweitzer ziekenhuis Dordrecht in opdracht van Drechtsteden Bereikbaar, Zakelijk Slim Mobiel: Convenant ...   13) 

Investeren in onderwijs, zorg en kinderopvang


28 februari 2011, Rotterdam. Tijdens een drukbezochte campagnebijeenkomst reageert onze lijsttrekker voor de Eerste Kamerverkiezingen Marleen Barth op ...   14) 

FCB Loopbaanevent on Tour Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening


2015 wordt jouw jaar! Werken aan je loopbaan is belangrijk, ook als je niet op zoek bent naar ander werk. Weten hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen?   15) 

Kinderboekenweek 2011 in Laren


Activiteitenmiddag op woensdag 5 -10-2011 in ht kader van de Kinderboekenweek 2011 in de speeltuin 'Ons Genoegen' in Laren in samenwerking met de ...   16) 

KDV de Teddybeer


Bedrijfsfilm voor kinderdagverblijf de Teddybeer, in opdracht van Humanitas.   17) 

P&O, P-functie, HR, HRM, HRD, SHRM.....


Er is wel degelijk een verschil tussen de 'al (letterlijk) oude' P&O functie en de tegenwoordig steeds meer gehoorde term 'Strategisch Mensen Management'.   18) 

HR Praktijk Dag 2012 - een korte terugblik


Een korte terugblik van de HR Praktijk Dag 2012. Met gastsprekers Victor Lamme, Roland Hameeteman, Laura Baselaar & Marcel van der Haas. Tot ziens in ...   19) 

Gemeente Dronten winnaar 1e Verder in HR Award


De Verder in HR Award, een samenwerking tussen Raet en de NVP, is in het leven geroepen om innovatieve voorbeelden uit de praktijk onder de aandacht te ...   20) 

Homepagina Puur P&O advies


   21) 

skon kinderopvang - Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij skon kinderopvang. Operationeel directeur Moniek Rijnders en Regiomanager & projectleider MVO Yvette de ...   22) 

Opening 't Sterrenpad Nuis


De trotse Marumer onderwijswethouder Arnold Bloem verrichtte 21 februari de opening van de Brede school in Nuis. Een uniek concept waar alle kinderen ...   23) 

AAG


AAG is hét advies- en servicebureau voor zorg, welzijn, kinderopvang, volkshuisvesting en overheden. Wij zijn breed vertegenwoordigd in deze sectoren, met ...

Kanalen  

Remco van Rossum
Afspeellijsten  

Kinderopvang Humanitas
Zoeken met google:
Zoeken binnen opzijnbest.nl: