Kunstuitleen startpagina


*** Over enkele weken gaat de volledig nieuwe site online ! ***

Terug naar boven
Niet gevonden wat u zocht?
Kijk dan eens bij
de diverse Videos of de zoekfuncties.
Videos   Kanalen  
   1) 

PopUp Kunstuitleen


De Kunstuitleen Amersfoort heeft besloten actief het kunnen lenen van echte kunstwerken te promoten en reist daarom rond in de regio Eemland.   2) 

AbrahamArt Galerie en Hedendaagse Kunstuitleen


AbrahamArt, de meest complete presentatie hedendaagse kunst van Nederland. Kunstuitleen en verkoop. Kijk op http://www.AbrahamArt.com voor de actuele ...   3) 

Maatschappelijke stage: Kunstuitleen en Speel-o-theek


Op de dag van de Kunstuitleen, 8-11-0214, lopen 4 leerlingen van een middelbare school hun maatschappelijke stage (MAS) bij de Kunstuitleen en de ...   4) 

Kunstuitleen Maastricht aan de Rechtstraat 50


Kunstuitleen Maastricht, aan de sfeervolle Rechtstraat in het trendy Wyck, biedt een ruime collectie hedendaagse kunst. In de galerie en kunstuitleen vindt u ...   5) 

Galerie & Kunstuitleen AbrahamArt bij RTL4 Trips and Travel


AbrahamArt, de meest complete presentatie hedendaagse kunst van Nederland. Kunstuitleen en verkoop. Kijk op http://www.AbrahamArt.com voor de actuele ...   6) 

Hellevoetsluis: Vestingcode 2012 - 10 - Marianne Venneman en Heaven 27 - Kunstuitleen


Muziek / Beeldend • Kunstuitleen, Opzoomerlaan 106 - Expositie Elma van 't Hof: 'Forever 27'. Op het hele uur liedjes uit 't heart door Marianne Venneman en ...   7) 

Kunstuitleen Hamalandschool


Kunstuitleen in 't Atelier van de Hamalandschool in Lichtenvoorde.   8) 

kunstuitleen art4u voor bedrijven


www.kunstuitleen.nl.   9) 

Galerie en hedendaagse kunstuitleen AbrahamArt bij BV Brabant


Kijk op http://www.AbrahamArt.com voor onze actuele collectie kunst en voor meer informatie over onze flexibele kunstuitleen. Hier ziet u een uitzending van BV ...   10) 

Zozijn - Atelier Warempel, kunstatelier en kunstuitleen


Atelier Warempel is een kunstatelier dat autonome, vrije kunst voor hun kunstenaars nastreeft. Er is ook een kunstuitleen. Atelier Warempel zit in de oude ...   11) 

2014 Amateurkunst tentoonstelling in Kunstuitleen Amstelveen


140 amateurkunstenaar hebben hun schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken naar de Kunstuitleen Amstelveen gebracht, met de bedoeling, deze te tentoon ...   12) 

Eerste Open Podium - Kunstuitleen Hellevoetsluis


Op 26 januari werd in de Kunstuitleen in Hellevoetsluis het eerste Open Podium gehouden.   13) 

Dag van de kunstuitleen Gent - sharen is caren!


De Zendelingen maakten een uitstapje naar beeldende kunst. Op zaterdag 22 november 2014 zwaaiden de deuren van Kunst in Huis in Gent open voor de ...   14) 

Kunstuitleen | AWalldecor.Com 2012 | Compleet assortiment


Dit is het complete assortiment van awalldecor.Com; kunstuitleen voor bedrijven en instellingen. http://www.awalldecor.com Kunstuitleen, maar met meer wissel.   15) 

Compleet assortiment | Kunstuitleen


Compleet assortiment http://www.awalldecor.com Kunstuitleen, maar met meer wisselmomenten én veel goedkoper! Ben je op zoek naar kunstuitleen of een ...   16) 

Galerie en kunstuitleen AbrahamArt bij RTL Business Channel


Check http://www.AbrahamArt.com voor onze actuele kunstcollectie! Bekijk hier de uitzending van Galerie en kunstuitleen AbrahamArt bij RTL Business ...   17) 

Kunstuitleen Art Try - gratis 2 maanden een kunstwerk op proef thuis - by ART4U


Kunstuitleen ART4U hangt een origineel schilderij 2 maanden gratis in je huis. Je kunt kiezen uit de enorme collectie originele kunst van ART4U in Amsterdam.   18) 

kunstuitleen Beeldend Gesproken, kunst met een verhaal


Beeldend Gesproken is dé kunstuitleen van Amsterdam West (Borgerstraat 102) en heeft een gevarieerde collectie hedendaagse kunst van ruim 120 ...   19) 

Openingen De Kunstuitleen / De Verbeelding


Op vrijdag 26 september waren er de openingen van De Kunstuitleen en de culturele manifestatie De Verbeelding in de Bibliotheek Oostland, vestiging ...   20) 

De kunstuitleen in Papendrecht verkoopt een groot deel van de collectie


Veertienhonderd kunstwerken van de Kunstuitleen Papendrecht worden op 5 en 19 november geveild. In de collectie bevinden zich meerdere zeefdrukken van ...   21) 

Kunstuitleen.nl - Sinds 25+ jaar dé kunstuitleen van Nederland


Bij Kunstuitleen.nl kunt u binnen ieder prijssegment een passende aankleding van uw gebouw met originele kunstwerken realiseren. Zonder enige moeite!   22) 

Hellevoetsluis Vestingcode 2013 - 05 - Marianne Venneman - Kunstuitleen


Muziek - Kunstuitleen Hellevoetsluis - Opzoomerlaan 106 Zing en swing mee met Evergreens op ieder heel en half uur Door Marianne Venneman en Rob ...   23) 

2012 Mooie meiden in Kunstuitleen Amstelveen


De tentoonstelling 'Mooie meiden' van de Utrechtse kunstschilder Jeroen Hermkens is op zaterdag 17 november 2012 onder grote belangstelling is geopend in ...   24) 

2014 Afscheid van Hetty Tjalkens in Kunstuitleen Amstelveen


Op 20 maart 2014 nam Hetty Tjalkens, na 23 jaar directeurschap afscheid van de Kunstuitleen Amstelveen en van alle mensen die haar hebben gekend, op het ...

Kanalen  

Kunstuitleen Beeldend Gesproken


Beeldend Gesproken is dé kunstuitleen van Amsterdam West en heeft een gevarieerde collectie hedendaagse kunst van ruim 130 kunstenaars uit heel ...

Zoeken met google:
Zoeken binnen opzijnbest.nl: