Emigratie startpagina


Terug naar boven
Niet gevonden wat u zocht?
Kijk dan eens bij gerelateerd of bij
de diverse Videos of de zoekfuncties.
Videos   Afspeellijsten
   1) 

Emigratie ervaring Denemarken familie Klok


Familie Klok is in juni 2011 geëmigreerd naar Denemarken. Een jaar later in in oktober 2012 is Interfarms wezen kijken hoe zij nu terugkijken op hun beslissing ...   2) 

Spijt van Emigratie


Voor het eerst sinds 18 jaar is Carolien Pelders even terug in Nederland. Ze heeft spijt van haar emigratie naar Canada. Nu onderzoekt ze of ze de fout van het ...   3) 

emigratie


Waarom wij uit Nederland emigreren ? Omdat de Haagse en de EU politiek ons land verziekt hebben.   4) 

Nederland in de 20e eeuw - afl 2. Immigratie en emigratie


Tiendelige documentaireserie van Willy Lindwer over de geschiedenis van Nederland in de 20e eeuw. Gelardeerd met historisch beeldmateriaal. Aflevering 2: ...   5) 

Emigratie ervaring Erik Wensink | Duitsland


Erik Wensink is met behulp van Interfarms met zijn gezin geëmigreerd naar Oost-Duitsland en beheert daar momenteel 2 melkveebedrijven met totaal 2.000 ...   6) 

Gedwongen Emigratie, Oral History Marije


Net als vele Nederlanders vertrok het gezin van de achttien jarige Willem Stenekes(83) in 1949 naar Canada. Door de slechte economie in Nederland was het ...   7) 

Emigratie naar Canada 1947


   8) 

Emigratie 2007 deel 1


Emigratie juli 2007: vertrek uit Nederland en onze eerste maand in Spanje.   9) 

emigratie


voor Ian.   10) 

Charles Hofman vertelt over zijn emigratie met Gerrit Komrij naar Portugal


Charles Hofman, weduwnaar van Gerrit Komrij vertelt over hun emigratie naar Portugal. Interview voor het boek: ´Het eerste jaar is alles opwindend. Wat een ...   11) 

Terug naar Suriname, Emigratie beurs en Boromang is 2 jaar!


Wij waren op een bijeenkomst bij stichting Agni over het remigreren naar Suriname en daarna naar de Emigratiebeurs in Houten. Het 2 jarig bestaan van Boromang werd uitbundig gevierd in Rotterdam.   12) 

De emigratie


Emigratie van Nederland naar Frankrijk.   13) 

suriname,emigratie


suriname,emigratie,kries ramkhelawan.   14) 

Emigratie ervaring Fam. van Boekel | Canada


   15) 

Vriendenboek: hét afscheidskado voor emigratie of wereldreis


http://www.mijnvriendjesenvriendinnetjesboekje.nl/kado/op-reis.php Gaat een vriend of vriendin voor lange tijd op reis, stage lopen of emigreren naar het ...   16) 

Emigratie 2012


Mensen die willen terug naar hun moeder of vaderland. Emigratiebeurs, Kabinet van Curacao heeft een goed werk gedaan.   17) 

Emigreren? Kom naar Zweden!


In deze tijden van economische malaise is het aantal Nederlanders dat ons land wil ontvluchten groter dan ooit. Maar waar kunnen ze heen? In Zweden zijn ...   18) 

Emigratie


Nederland, emigratieland. De afgelopen jaren is er een vertrekoverschot: er gaan meer mensen weg dan er binnenkomen. Wat de oorzaken daarvan ook zijn, ...   19) 

Al Hijra - De emigratie ( Bassam El Saleh )


Een khotba over 'Al hidjra' de emigratie van Mekka naar Medina. Deze preek werd in Centrum de Middenweg in Rotterdam gehouden door Bassam El Saleh.   20) 

Antisemitisme reden voor emigratie?


07-12-2010 Is er toekomst voor joden in Nederland? Deze week ontstond commotie over een vermeende uitspraak van oud-politicus Frits Bolkestein dat de ...   21) 

Emigratie 2007 deel 2.wmv


Deel 2 van onze emogratie in 2007 van Amsterdam naar La Torre de Claramunt (Barcelona, Spanje).   22) 

Emigratie familie Verdonck Valkenswaard


Op 11 Maart 1955 vertrok de familie Verdonck uit Valkenswaard, met Johan van Oldenbarneveld naar Australië. Burgemeester van Helenberg Hubar van ...   23) 

Meetjeslandse emigratie


Korte fotovideo over de emigratie uit Groot Maldegem (Maldegem, Kleit en Adegem) tussen 1847 en 1927. Eveneens enkele cijfers wat betreft het Meetjesland.   24) 

Whisky Oscar Emigratie


Whisky Oscar Wereldomroepers. De Whisky Oscar club is ontstaan in Canada, door Nederlandse emigranten, die via de radio contact hielden met Nederland.

Afspeellijsten  

emigratie suriname
Gerelateerde / aanverwante links bij opzijnbest.nl
mbt onderwerp Emigratie :
Gesponserde links

Canada
Frankrijk

Suggesties ?

Zoeken met google:
Zoeken binnen opzijnbest.nl: