Dierentuin startpagina


Terug naar boven
Niet gevonden wat u zocht?
Kijk dan eens bij
de diverse Videos of de zoekfuncties.
Videos  
   1) 

De leukste dierentuin momenten !


Uit 22 dierenfilmpjes in HD de leukste momenten.   2) 

Film Een dagje uit naar de dierentuin de beekse bergen.


Wilde dieren bekijken in het mooie park de beekse bergen. Leeuwen ,Tijgers, Wilde honden,Giraffe,Olifanten, Ooievaars,Apen,Struisvogels, e.v.a.,   3) 

Dierentuin Arnhem deel 1


Mooie opname in Burgers' Zoo te Arnhem. Natuurlijk is deze opname weer in HD!   4) 

Hoelahoep - Dierentuin


HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag ...   5) 

Avonturen In de Dierentuin - 01 - Een Eenzaam Ei


Een eenzaam ei. Ernst en Bobbie vinden een ei in de dierentuin. Van welk dier is dit ei. Na een enorme speurtocht komen ze tot een onverwachte ontdekking.   6) 

Bobbi naar de dierentuin


Deze animatievideo is gebaseerd op het boek "Bobbi naar de dierentuin". Meer info op http://bobbi.nl Hé, wat doen die olifanten? Bobbi roept: "Ze gaan in bad...   7) 

#72: Dierentuin in je Woonkamer [OPDRACHT]


We moesten een huis omtoveren tot een dierentuin. Dus wij regelden een vrachtwagen vol dieren via http://www.animalverhuur.nl/ en smeten wat stro in de ...   8) 

Een dagje naar dierentuin Planckendael


Een bezoek aan her dierenpark Planckendael Planckendael is een dierentuin in Muizen, nabij Mechelen. In 1956 kocht de Koninklijke Maatschappij voor ...   9) 

Bassie & Adriaan: Een dagje in de dierentuin


   10) 

Avonturen In de Dierentuin - 03 - De Dierentuin Is Dicht


De dierentuin is dicht. Als Ernst en Bobbie naar de dierentuin willen, blijkt de deur op slot. De directeur is de sleutel kwijt. Niemand weet waar die ligt. ...   11) 

Avonturen In de Dierentuin - 09 - Bobbies Verjaardag


Bobbie's verjaardag. Bobbie is jarig maar denkt dat Ernst zijn verjaardag is vergeten. Heel treurig loopt Bobbie door het park. Maar Ernst heeft een heel bij...   12) 

Trailer 'Dierentuin' DVD6 Kindergebaren met Lotte & Max


Vandaag gaan we naar de dierentuin. Ga je mee? www.lottemax.nl Een swingende aflevering, waarin we samen de wereld afreizen om de gebaren van de ...   13) 

Kud - In de dierentuin


KUD GAMES: http://www.kudsite.nl/games KUD SHIRTS: http://www.kudsite.nl/shop.php KUD OP TWITTER: http://twitter.com/kud KUD OP FACEBOOK: ...   14) 

Avonturen In de Dierentuin - 02 - Een Boef In de Dierentuin


Boeven in de dierentuin. De directeur van de dierentuin is diep ongelukkig. Er zijn boeven die dieren stelen. Ernst en Bobbie willen 's nachts wel op de uitk...   15) 

DIERENTUIN BOUWEN | Minecraft - PART 8


Ik ga gewoon door met filmpjes maken.   16) 

Avonturen In de Dierentuin - 10 - De Dieren Willen Niet Eten


De dieren willen niet eten. Het is heel vreemd maar de dieren in de dierentuin willen niet meer eten. Ernst en Bobbie proberen er achter te komen waarom ze n.   17) 

Avonturen In de Dierentuin - 11 - De Schoonmakers Zijn Ziek


De schoonmaker zijn ziek. Als de schoonmakers ziek zijn, willen Ernst en Bobbie wel helpen. Vrolijk beginnen ze aan de schoonmaak...maar niet van de ...   18) 

Echte Bitches in de Dierentuin.


Waar gaan we de volgende keer heen? Laat je suggestie achter in de comments! Check hier Echte Bitches in het Weiland: ...   19) 

Avonturen In de Dierentuin - 04 - Hoog Bezoek In de Dierentuin


Hoog bezoek in de dierentuin. De burgemeester komt op bezoek in de dierentuin. Alles moet er perfect uitzien. Ernst en Bobbie helpen keihard mee. Als Bobbie ...   20) 

Avonturen In de Dierentuin - 07 - Ernst Is Verliefd


Ernst is verliefd. Ernst is verliefd op het meisje achter de kassa. Als Bobbie daar achter komt, moet hij vreselijk lachen. Bobbie vindt wel dat Ernst het ha...   21) 

Avonturen In de Dierentuin - 05 - Een Ontsnapte Aap


Een ontsnapte aap. Een aap is ontsnapt en de directeur laat niets merken aan zijn vriend de burgemeester. Alles komt goed. Ernst besluit Bobbie een apenpak ...   22) 

Avonturen In de Dierentuin - 13 - De Dierentuin Is Honderd Jaar


De dierentuin bestaat 100 jaar. Ernst en Bobbie willen een passend kado geven aan de directeur omdat de dierentuin 100 jaar bestaat. Alleen die 2 soepkippen ...   23) 

Avonturen In de Dierentuin - 12 - De Krokodil Is Ontsnapt


De krokodil is ontsnapt. Niemand begrijpt hoe het kan maar de krokodil is weg. Ernst en Bobbie gaan op onderzoek uit. En ze vinden hem! Hoe is het mogelijk.   24) 

dagje dierentuin


Heey mensen ik ben iris Welkom op mijn kanaal :) Ik ben 15 jaar & maak lifestyle, fashion en random video's Abonneer zeker :) En volg me op: Instagram: http:...   25) 

Avonturen In de Dierentuin - 06 - Jumbo Is Jarig


Jumbo is jarig. De olifant Jumbo is jarig. Ernst en Bobbie vinden dat je dat uitgebreid moet vieren en kopen lekker moorkoppen. Maar die mag je NOOIT voeren .

Zoeken met google:
Zoeken binnen opzijnbest.nl: