Detailhandel startpagina


Klik hier voor de diverse subcategorieen Gesponserde links
Terug naar boven
Niet gevonden wat u zocht?
Kijk dan eens bij het subcategorie overzicht, of bij
de diverse Videos of de zoekfuncties.
Bedrijfsinrichting


Terug naar boven
Niet gevonden wat u zocht?
Kijk dan eens bij het subcategorie overzicht, of bij
de diverse Videos of de zoekfuncties.
Software


Terug naar boven
Niet gevonden wat u zocht?
Kijk dan eens bij het subcategorie overzicht, of bij
de diverse Videos of de zoekfuncties.
Videos  
   1) 

MBO Detailhandel: Lerend ondernemen, een zaak van jou


Florijn College - Als je kiest voor een opleiding in de detailhandel, dan is straks geen enkel aspect van winkelwerkzaamheden je vreemd: verkopen, ...   2) 

2012 I-4-DETAIL COMPLEET - In de detailhandel valt meer te leren dan je denkt


TIP: dit filmpje is ook in 3 losse filmpjes beschikbaar Met ruim 770.000 werknemers is de detailhandel de grootste bedrijfstak van Nederland. Niet vreemd dat ...   3) 

Ondernemer Detailhandel


http://www.roctop.nl/amsterdam/opleiding/ondernemer-detailhandel.   4) 

Beroep in de detailhandel - Werk aan de Winkel (Shoeby, Jumbo en DA)


Diverse verkoopfuncties bij Shoeby, Jumbo Supermarkt en DA drogist. Beroepenfilms voor vmbo De SOD heeft in samenwerking met Kenniscentrum Handel ...   5) 

Detailhandel Nahrungs- und Genussmittel


Detailhandelsfachleute wissen Bescheid über die Produkte, die sie verkaufen. Sie sind kontaktfreudige Menschen, die zupacken können und die Ruhe ...   6) 

Nieuwsuur: De toekomst van de detailhandel/retail


   7) 

De detailhandel: het kloppend hart van de economie


Animatiefilm over de Nederlandse Detailhandel in opdracht van Detailhandel Nederland. Voor meer informatie, www.detailhandel.nl of 070 320 23 45.   8) 

Ondernemer detailhandel - beroepenfilm


Ondernemer in de detailhandel worden? Deze oriëntatie film geeft een beeld van het beroep ondernemer. Meer weten? kijk op www.kch.nl !   9) 

Werken in de detailhandel - beroepenfilm


Wil jij werken in de detailhandel? Bekijk dan deze video en misschien wil jij later wel in de detailhandel werken! Voor meer informatie kijk op http://www.kch.nl !   10) 

EDI im Detailhandel


Der im Auftrag des Migros-Genossenschafts-Bundes 9-minütige Film gibt einen umfassenden Überblick über den Einsatz des elektronischen Datenaustausches, kurz ...   11) 

Verkoper detailhandel


Dit is de ROC TOP opleiding Verkoper detailhandel (niveau 2). Check voor meer informatie: http://www.roctop.nl/amsterdam/opleiding/verkoper.   12) 

Ondernemer Detailhandel beroepenfilm


De mbo-opleiding Ondernemer detailhandel op mbo-niveau 4 leidt mensen op voor ondernemerschap/kleine zelfstandige in de retail.   13) 

Detailhandel Textil


Detailhandelsfachleute wissen Bescheid über die Produkte, die sie verkaufen. Sie sind kontaktfreudige Menschen, die zupacken können und die Ruhe ...   14) 

Detailhandel


De wereld van Detailhandel is in beweging. Door de opkomst van internet en webshops is jouw rol in de winkel veranderd. Mensen willen kijken, keuren en hun ...   15) 

Detailhandel Parfümerie


Detailhandelsfachleute wissen Bescheid über die Produkte, die sie verkaufen. Sie sind kontaktfreudige Menschen, die zupacken können und die Ruhe ...   16) 

Behoud marktaandeel detailhandel


Alexander Heijkamp, sectormanager Detailhandel, legt uit hoe de retailer door aanhoudende daling van de particuliere consumptie in de non-food sector zijn ...   17) 

Beroep in de detailhandel - Werk aan de Winkel (HEMA, Praxis en Sting)


Diverse verkoopfuncties bij HEMA, Praxis en The Sting. Beroepenfilms voor vmbo De SOD heeft in samenwerking met Kenniscentrum Handel een aantal films ...   18) 

Fremtidens Detailhandel i Landdistrikterne


Er der en fremtid for dagligvarebutikkerne i landdistrikternes små samfund? Det spørgsmål har LAG Ringkøbing-Skjern, De Samvirkende Købmænd, Bascon og ...   19) 

Ervaring Student Detailhandel


Dion Borst over zijn opleiding via het Coop College en het Spring Instituut. Hij doet de MBO BBL opleiding tot verkoopspecialist niveau 3. Als hij deze opleiding ...   20) 

Intratuin - detailhandel


   21) 

Noorderpoort - Detailhandel


Noorderpoort school voor commerciële dienstverlening Meer informatie over onder andere opleidingen kun je vinden op onze site: ...   22) 

Opleiding Ondernemer Detailhandel - ROC Friese Poort


   23) 

Toekomst Nederlandse detailhandel te zien in Veghel


Toekomst Nederlandse detailhandel te zien in Veghel.   24) 

In de detailhandel kan het


In dedetailhandel kan het.   25) 

2012 I-4-DETAIL SUPERMARKT - In de detailhandel valt meer te leren dan je denkt


Met ruim 770.000 werknemers is de detailhandel de grootste bedrijfstak van Nederland. Niet vreemd dat veel jongeren hier dan ook hun eerste werkervaring op ...

Zoeken met google:
Zoeken binnen opzijnbest.nl: