Baarmoederhalskanker startpagina


Terug naar boven
Niet gevonden wat u zocht?
Kijk dan eens bij
de diverse Videos of de zoekfuncties.
Videos  
   1) 

Baarmoederhalskanker - Wat is baarmoederhalskanker en hoe kun je het voorkomen?


In deze video legt gynaecoloog Leon Massuger uit wat baarmoederhalskanker is en geeft hij meer informatie over het HPV-virus, de oorzaak van ...   2) 

Hoe krijg je baarmoederhalskanker?


In een animatie wordt uitgelegd hoe je baarmoederhalskanker krijgt. De juiste informatie over de hpv-inenting voor meisjes van 12 jaar vind je op ...   3) 

Baarmoederhalskanker - Oorzaak en behandeling van baarmoederhalskanker


In deze animatie wordt uitgelegd wat baarmoederhalskanker is, wat de oorzaak is en welke rol HPV daarbij speelt. Er wordt uitgelegd wat de symptomen van ...   4) 

Hoe werkt de HPV-prik tegen baarmoederhalskanker


In deze animatie zie je wat er gebeurt bij de hpv-vaccinatie. De juiste informatie over de hpv-inenting voor meisjes van 12 jaar vind je op www.rivm.nl/hpv.   5) 

Rijksvaccinatie baarmoederhalskanker begonnen


STADSKANAAL - De rijksvaccinatie tegen baarmoederhalskanker is begonnen. Alle meisje van 12 tot 17 jaar hebben een oproep gekregen om een prik te ...   6) 

Vaccinatieronde tegen baarmoederhalskanker gestart


ASSEN- De GGD in Drenthe is begonnen met een nieuwe inentingsronde tegen baarmoederhalskanker. De komende weken kunnen alle meisjes van twaalf ...   7) 

Middelburg - Vaccinatie tegen baarmoederhalskanker


In Zeeland is 16 maart de vaccinatiecampagne tegen baarmoederhalskanker gestart. De campagne wordt uitgevoerd door de GGD (gezondheidsdienst) ...   8) 

Inenting tegen baarmoederhalskanker


GIETEN - In Gieten zijn dinsdagmiddag de eerste Drentse meisjes gevaccineerd tegen baarmoederhalskanker. Ruim zeshonderd meisjes werden in de sporthal ...   9) 

Inentingen van meisjes tegen baarmoederhalskanker


Het Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal start als eerste in Nederland met het inenten van meisjes tegen baarmoederhalskanker. De kans is groot dat het ...   10) 

Algemene informatie over het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker


Algemene informatie over het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker. Zie voor meer informatie www.bevolkingsonderzoeknaarbaarmoederhalskanker.nl.   11) 

LUMC Kenniscentrum baarmoederhalskanker


Waarom kiezen voor LUMC Kenniscentrum baarmoederhalskanker? Alle kennis op het gebied van baarmoederhalskankerbehandelingen komt samen in het ...   12) 

RIVM en Stichting Olijf luiden gong voor Baarmoederhalskanker Preventieweek


Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en Stichting Olijf (een netwerk van vrouwen met gynaecologische kanker) openen de beurshandel om ...   13) 

Baarmoederhalskanker commercial- A healthy lifestyle campagne 2015


A SureBizz production with special thanks to Stg. Lobi and all other partners.   14) 

Coördinator bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker over het advies Gezondheidsraad


Coördinator bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker licht het advies van de Gezondheidsraad toe. Meer informatie staat op ...   15) 

Hoe krijg je baarmoederhalskanker?


Een gynaecoloog vertelt over het ontstaan van baarmoederhalskanker en infectie met hpv. De juiste informatie over de hpv-inenting voor meisjes van 12 jaar ...   16) 

Baarmoederhalskanker prik


Recorded with ScreenCastify (http://www.screencastify.com), the screen video recorder for Chrome.   17) 

Drents Diep over vaccinatie tegen baarmoederhalskanker


In Drents Diep aandacht voor de vaccinatie van meisjes tegen baarmoederhalskanker. Een landelijk vaccinatieprogramma is sinds kort gestart waar alle ...   18) 

carrageenan-baarmoederhalskanker-veiligglijden.nl.mp4


Aan het EXS en BIOglide Safe glijmiddel op waterbasis is nu ook Carrageen toegevoegd. Meer informatie over Carrageen, het HPV Virus en ...   19) 

Beringen Integratiedienst borstkanker, baarmoederhalskanker


Borst-en baarmoederhalskanker zijn 2 veel voorkomende kankers. De stad Beringen wil er daarom alles aan doen om haar inwoners zo goed mogelijk te ...   20) 

Terneuzen & Hulst - Vaccinatie tegen baarmoederhalskanker


In Zeeland is 16 maart de vaccinatiecampagne tegen baarmoederhalskanker gestart. De campagne wordt uitgevoerd door de GGD (gezondheidsdienst) ...   21) 

Bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker: verwijzing gynaecoloog


Waarom is extra onderzoek bij een gynaecoloog nodig? Een gynaecoloog legt het uit. Meer informatie staat op ...   22) 

Bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker: Wat kunt u verwachten?


Wat kunt u verwachten als u deelneemt aan het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker? Hoe vaak krijgt u een uitnodiging? Voor wie is het bedoeld?   23) 

Hoe krijg je baarmoederhalskanker


Het HPV-virus kan baarmoederhalskanker veroorzaken. Jij kan jezelf beschermen! Laat je prikken.   24) 

Waarom het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker verbeteren?


Coordinator bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker, Nynke van der Veen, vertelt waarom het bevolkingsonderzoek wordt aangepast. Meer informatie ...   25) 

Starz Foundation luidt gong voor Baarmoederhalskanker Preventie Week


Starz Foundation luidt de gong voor de zevende Europese Baarmoederhalskanker Preventie Week die van 20 tot 26 januari plaatsvindt. Lucia Marthas ...

Zoeken met google:
Zoeken binnen opzijnbest.nl: