Baarmoederhalskanker startpagina


Terug naar boven
Niet gevonden wat u zocht?
Kijk dan eens bij
de diverse Videos of de zoekfuncties.
Videos  
   1) 

Baarmoederhalskanker - Oorzaak en behandeling van baarmoederhalskanker


In deze animatie wordt uitgelegd wat baarmoederhalskanker is, wat de oorzaak is en welke rol HPV daarbij speelt. Er wordt uitgelegd wat de symptomen van ...   2) 

Hoe krijg je baarmoederhalskanker?


In een animatie wordt uitgelegd hoe je baarmoederhalskanker krijgt. De juiste informatie over de hpv-inenting voor meisjes van 12 jaar vind je op www.prikenb...   3) 

Vroege ontdekking: baarmoederhalskanker


https://www.kwfklachtadvies.nl/index.aspx Nadat Mirjam Kamphorst-Kolkman mee deed aan een bevolkingsonderzoek, bleek dat ze in het voorstadium zat van ...   4) 

Baarmoederhalskanker - Wat is baarmoederhalskanker en hoe kun je het voorkomen?


In deze video legt gynaecoloog Leon Massuger uit wat baarmoederhalskanker is en geeft hij meer informatie over het HPV-virus, de oorzaak van ...   5) 

Hoe krijg je baarmoederhalskanker?


Een gynaecoloog vertelt over het ontstaan van baarmoederhalskanker en infectie met hpv. De juiste informatie over de hpv-inenting voor meisjes van 12 jaar vi.   6) 

Vaccinatieronde tegen baarmoederhalskanker gestart


ASSEN- De GGD in Drenthe is begonnen met een nieuwe inentingsronde tegen baarmoederhalskanker. De komende weken kunnen alle meisjes van twaalf ...   7) 

Hoe werkt de HPV-prik tegen baarmoederhalskanker


In deze animatie zie je wat er gebeurt bij de hpv-vaccinatie. De juiste informatie over de hpv-inenting voor meisjes van 12 jaar vind je op www.rivm.nl/hpv.   8) 

Rijksvaccinatie baarmoederhalskanker begonnen


STADSKANAAL - De rijksvaccinatie tegen baarmoederhalskanker is begonnen. Alle meisje van 12 tot 17 jaar hebben een oproep gekregen om een prik te ...   9) 

RIVM opent beurshandel voor Baarmoederhalskanker Preventieweek


Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) opent de beurshandel om aandacht te vragen voor de Europese Baarmoederhalskanker ...   10) 

Algemene informatie over het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker


Algemene informatie over het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker. Zie voor meer informatie www.bevolkingsonderzoeknaarbaarmoederhalskanker.nl.   11) 

Hoe krijg je baarmoederhalskanker


Het HPV-virus kan baarmoederhalskanker veroorzaken. Jij kan jezelf beschermen! Laat je prikken.   12) 

Vaccinaties baarmoederhalskanker - GGD IJsselland jaarverslag 2012 - 4


Riny ter Avest, vaccinatie-coördinator bij GGD IJsselland: "Ik ging aan de keukentafel het gesprek aan met mijn dochter en haar vriendinnen."   13) 

Terneuzen & Hulst - Vaccinatie tegen baarmoederhalskanker


In Zeeland is 16 maart de vaccinatiecampagne tegen baarmoederhalskanker gestart. De campagne wordt uitgevoerd door de GGD (gezondheidsdienst) ...   14) 

Inenting tegen baarmoederhalskanker


GIETEN - In Gieten zijn dinsdagmiddag de eerste Drentse meisjes gevaccineerd tegen baarmoederhalskanker. Ruim zeshonderd meisjes werden in de sporthal ...   15) 

Bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker: Wat kunt u verwachten?


Wat kunt u verwachten als u deelneemt aan het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker? Hoe vaak krijgt u een uitnodiging? Voor wie is het bedoeld?   16) 

Coördinator bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker over het advies Gezondheidsraad


Coördinator bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker licht het advies van de Gezondheidsraad toe. Meer informatie staat op ...   17) 

De huisarts over veranderingen in bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker


Een huisarts vertelt over de aanpassingen die in het verbeterde bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker komen. Meer informatie is beschikbaar op ...   18) 

carrageenan-baarmoederhalskanker-veiligglijden.nl.mp4


Aan het EXS en BIOglide Safe glijmiddel op waterbasis is nu ook Carrageen toegevoegd. Meer informatie over Carrageen, het HPV Virus en ...   19) 

Coördinator bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker waarom het bevolkingsonderzoek verbeteren


Coördinator bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker vertelt waarom het bevolkingsonderzoek wordt verbeterd? Meer informatie staat op ...   20) 

WouterBos VUMC Baarmoederhalskanker test onbetrouwbaar slecht sperma thuistest geslachtziekten seks


Onderzoek naar Baarmoederhalskanker is een ergernis voor vrouwen, omdat de testuitslag van het onderzoek onbetrouwbaar is. 1artsen weigeren te ...   21) 

LUMC Kenniscentrum baarmoederhalskanker


Waarom kiezen voor LUMC Kenniscentrum baarmoederhalskanker? Alle kennis op het gebied van baarmoederhalskankerbehandelingen komt samen in het ...   22) 

Drents Diep over vaccinatie tegen baarmoederhalskanker


In Drents Diep aandacht voor de vaccinatie van meisjes tegen baarmoederhalskanker. Een landelijk vaccinatieprogramma is sinds kort gestart waar alle ...   23) 

Beringen Integratiedienst borstkanker, baarmoederhalskanker


Borst-en baarmoederhalskanker zijn 2 veel voorkomende kankers. De stad Beringen wil er daarom alles aan doen om haar inwoners zo goed mogelijk te ...   24) 

Prikken tegen baarmoederhalskanker


In Friesland worden dit jaar negenduizend meiden van twaalf jaar opgeoepen zich te laten vaccineren tegen baarmoederhalskanker (HP). Daarnast worden ...   25) 

Baarmoederhalskanker en HPV-vaccin


Komische actrice Yvette Wilson onverwacht overleed op 48-jarige leeftijd na een gevecht met fase 4 baarmoederhalskanker en complicaties van nierziekte.

Zoeken met google:
Zoeken binnen opzijnbest.nl: